CARSNEWS
AUTONEWS

Η πρώτη κεντρομήχανη Chevy Corvette πωλήθηκε έναντι $3 εκατομμυρίων!

Τα τελευταία χρόνια οι κατασκευαστές συνηθίζουν να βγάζουν το πρώτο παράδειγμα ενός νέου και πολυαναμενόμενου μοντέλου στο σφυρί. Αυτό ακριβώς έκανε η Toyota με τη νέα Supra και η Ford με την Shelby GT500 μεταξύ άλλων. Είναι η προσμονή του κόσμου και το γεγονός ότι πολλοί έχουν αρκετά χρήματα να διαθέσουν ώστε να κάνουν δικό τους το αυτοκίνητο με τον πρώτο αριθμό πλαισίου. Ευτυχώς, υπάρχει η στοιχειώδης ευαισθητοποίηση ώστε τα όποια κέρδη να πηγαίνουν σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση.

Στην περίπτωση της ολοκαίνουριας Chevrolet Corvette, της πρώτης κεντρομήχανης Corvette στην ιστορία, ο αγοραστής δεν άργησε να βρεθεί. Ονομάζεται Rick Hendrick και δήλωσε έτοιμος να πληρώσει 3 εκατομμύρια δολάρια για να κάνει δική του την πρώτη Corvette που θα κυλίσει τις ρόδες της στην γραμμή παραγωγής της εταιρίας. Αυτό το χρηματικό ποσό, του εξασφαλίζει μία κατάμαυρη Corvette (όχι την κόκκινη που βλέπεις στις φωτογραφίες, η οποία χρησιμοποιήθηκε για τους σκοπούς της δημοπρασίας), full-extra με όλη την σημασία της λέξης, συμπεριλαμβανομένου του Z51 πακέτου, την δυνατότητα να παραλάβει το αυτοκίνητο του απευθείας από το εργοστάσιο στο Bowling Green, μία ξενάγηση στο Corvette Museum, ένα γράμμα που πιστοποιεί την αυθεντικότητα του οχήματος και κάποιου είδους έργα τέχνης, προφανώς σχετικά με την αγορά του.

Τα έσοδα από την δημοπρασία, όπως ανακοίνωσε η Barrett-Jackson, θα διατεθούν στο ίδρυμα Detroit Children’s Fund – έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που πραγματοποιεί στοχευμένες επενδύσεις ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των σχολείων και η ποιότητα τους, στην περιοχή του Detroit.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Με πυρετό στο κρεβάτι ο Σόιμπλε, όταν η Ελλάδα πήρε το μεγάλο δάνειο για να αποφύγει την χρεοκοπία τον Μάιο του 2010

Bury

Ένα ολοκληρωμένο project βελτίωσης της Urus

cars

ΕΛΠΕ. Συνεχίζει να προσφέρει

cars

Enzo εναντίον LaFerrari. Η διαφορά που κάνει μία δεκαετία και ο… εξηλεκτρισμός.

cars

Ο Jean-Pierre Ploue επικεφαλής σχεδιασμού της Lancia.

cars

Honda CB125F. Ανανεώθηκε και έρχεται τον Ιανουάριο

cars

Γεωργία – Ελλάδα: Με την 11άδα της 5άρας στο Καζακστάν ο Πογέτ

cars

Mercedes-Benz EQS. Στην αιχμή της τεχνολογίας.

cars

Hyundai. Aκόμη μία πρωτοπορία

cars