CARSNEWS
AUTONEWS

Η πρώτη κεντρομήχανη Chevy Corvette πωλήθηκε έναντι $3 εκατομμυρίων!

Τα τελευταία χρόνια οι κατασκευαστές συνηθίζουν να βγάζουν το πρώτο παράδειγμα ενός νέου και πολυαναμενόμενου μοντέλου στο σφυρί. Αυτό ακριβώς έκανε η Toyota με τη νέα Supra και η Ford με την Shelby GT500 μεταξύ άλλων. Είναι η προσμονή του κόσμου και το γεγονός ότι πολλοί έχουν αρκετά χρήματα να διαθέσουν ώστε να κάνουν δικό τους το αυτοκίνητο με τον πρώτο αριθμό πλαισίου. Ευτυχώς, υπάρχει η στοιχειώδης ευαισθητοποίηση ώστε τα όποια κέρδη να πηγαίνουν σε κάποια φιλανθρωπική οργάνωση.

Στην περίπτωση της ολοκαίνουριας Chevrolet Corvette, της πρώτης κεντρομήχανης Corvette στην ιστορία, ο αγοραστής δεν άργησε να βρεθεί. Ονομάζεται Rick Hendrick και δήλωσε έτοιμος να πληρώσει 3 εκατομμύρια δολάρια για να κάνει δική του την πρώτη Corvette που θα κυλίσει τις ρόδες της στην γραμμή παραγωγής της εταιρίας. Αυτό το χρηματικό ποσό, του εξασφαλίζει μία κατάμαυρη Corvette (όχι την κόκκινη που βλέπεις στις φωτογραφίες, η οποία χρησιμοποιήθηκε για τους σκοπούς της δημοπρασίας), full-extra με όλη την σημασία της λέξης, συμπεριλαμβανομένου του Z51 πακέτου, την δυνατότητα να παραλάβει το αυτοκίνητο του απευθείας από το εργοστάσιο στο Bowling Green, μία ξενάγηση στο Corvette Museum, ένα γράμμα που πιστοποιεί την αυθεντικότητα του οχήματος και κάποιου είδους έργα τέχνης, προφανώς σχετικά με την αγορά του.

Τα έσοδα από την δημοπρασία, όπως ανακοίνωσε η Barrett-Jackson, θα διατεθούν στο ίδρυμα Detroit Children’s Fund – έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που πραγματοποιεί στοχευμένες επενδύσεις ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των σχολείων και η ποιότητα τους, στην περιοχή του Detroit.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Σαρλίζ Θερόν με την 7χρονη κόρη της – H Όγκουστ κρατούσε πανάκριβη τσάντα Dior

cars

Πλησιάζει το τέλος για το Honda HR-V.

cars

Fiat Professional. Δίνει σημαντικές διευκρινήσεις στους επαγγελματίες

cars

Τι «μαρτυρούν» οι κινήσεις της Κέιτ Μίντλετον την στιγμή που αποκαλύπτει ότι έχει καρκίνο

cars

Το Hyundai i20 N γυρνά θυμωμένο στο Nurburgring!

cars

Subaru WRX STI EJ20 Final Edition. Το κύκνειο άσμα ενός εμβληματικού κινητήρα!

cars

Στον «αέρα» η συνάντηση Μπάϊντεν – Ερντογάν μετά το πακέτο βοήθειας στο Ισραήλ

cars

Ο Κώστας Μπίγαλης αποκαλύπτει: Έστειλε πασίγνωστη επιτυχία του και «έφαγε άκυρο» από τη Eurovision

Bury

Opel Experimental: Το νέο concept car που δείχνει το όραμα της εταιρείας

cars