CARSNEWS
NEW MODELS

Η σιλουέτα της νέας Mercedes-Benz S-Class αποκαλύπτεται

Τη νέα σιλουέτα της επιδεικνύει η Mercedes-Benz S-Class, οι δοκιμές εξέλιξης της οποίας έχουν περάσει στο τελευταίο στάδιο υπενθυμίζοντας ότι απέχουμε μόνον μερικούς μήνες από την επίσημη πρεμιέρα του αυτοκίνητου.

Η ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας φιλοδοξεί να αλλάξει επίπεδο σε ό,τι αφορά τουλάχιστον την άνεση και την πολυτέλεια που θα προσφέρει στο εσωτερικό αξιοποιώντας τόσο τις πλέον προηγμένες εφαρμογές που διαθέτει στο τεχνολογικό της οπλοστάσιο η Mercedes-Benz όσο και τον εμφανή επαναπροσδιορισμό των αναλογιών του αμαξώματός του.

Η νέα Mercedes-Benz S-Class θα χάσει σε ύψος με σκοπό τη βελτιστοποίηση της αεροδυναμικής και τη δημιουργία μια πιο κομψής και δυναμικής σιλουέτας, κερδίζοντας παρόλα αυτά σε πλάτος με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την αίσθηση της άνεσης και της ευρυχωρίας στο εσωτερικό της.

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία νέων εφαρμογών ημι-αυτόνομης οδήγησης όπως άλλωστε και η παρουσία υβριδικών και plug-in υβριδικών συνόλων κάτω από το καπό του πολυτελούς σεντάν.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι παράλληλα με την εξέλιξης της «συμβατικής» Mercedes-Benz S-Class «τρέχουν» και οι δοκιμές της ηλεκτροκίνητης εκδοχής της (βλέπε EQS) το λανσάρισμα της οποίας δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί ακόμα και μέσα στο 2020.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τι απέγινε η Aston Martin Vanquish του Pierce Brosnan;

cars

Ξεκίνησαν οι δοκιμές εξέλιξης για το VW Tiguan Coupe

cars

Audi: Η Tesla βρίσκεται δύο χρόνια μπροστά

cars

Tech talk: Εκκίνηση αυτοκινήτου με καλώδια (βίντεο)

cars

Πάρε θέση – Θα αγόραζες το νέο Hyundai Accent;

cars

VW ID.4: Το ηλεκτροκίνητο crossover του λαού αποκαλύπτεται εκ των έσω

cars

Η Ferrari Stallone θα μπορούσε να είναι η επόμενη LaFerrari

cars

Verstappen vs Perez: H Red Bull τοποθετείται επίσημα για όσα έγιναν στη Βραζιλία

cars

Το Model H είναι το επόμενο μεγάλο βήμα της Tesla

cars