CARSNEWS
NEW MODELS

Η τιμή του νέου VW Golf στη γερμανική αγορά

Ο κύβος ερρίφθη, το νέο VW Golf έφτασε στην ευρωπαϊκή αγορά ξεκινώντας την εμπορική του πορεία από τη χώρα καταγωγής του.

Στη Γερμανία, λοιπόν, το δημοφιλές μικρομεσαίο hatchback έχει αφετηρία την έκδοση που εφοδιάζεται με τον τετρακύλινδρο TSI κινητήρα του 1,5 λίτρου απόδοσης 130 ίππων, προσπερνώντας διακριτικά το τρικύλινδρο σύνολο των 999 κ.εκ.

Η εν λόγω έκδοση, που μεταξύ άλλων διαθέτει στον εξοπλισμό της ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, προβολείς τεχνολογίας LED, ψηφιακό πίνακα οργάνων και σύστημα δορυφορικής πλοήγησης τιμολογείται στη γερμανική αγορά στα 27.510 ευρώ.

Για την ώρα οι Γερμανοί δεν έχουν ανακοινώσει τις τιμές των υπόλοιπων εκδόσεων του αυτοκινήτου, κάτι που αναμένεται να συμβεί το αμέσως επόμενο διάστημα.

Κρίνοντας από το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, οι τιμές του αυτοκινήτου στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες δεν πρόκειται να διαφοροποιούνται σημαντικά από το γερμανικό παράδειγμα, γεγονός που σημαίνει ότι η όγδοη γενιά του VW Golf πρόκειται να είναι σημαντικά ακριβότερη από εκείνη που αντικαθιστά.

Να θυμίσουμε ότι μέχρι σήμερα το έβδομης γενιάς VW Golf με τον κινητήρα βενζίνης του 1,5 λίτρου είχε αφετηρία στη χώρα μας τα 21.200 ευρώ.

Related Articles

Volvo Online Ordering: νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα online παραγγελιών

cars

Suzuki Ignis 1.2 2WD Auto – Toyota Aygo X 1.0 CVT – Συγκρίνουμε τα δύο μικρά crossover

cars

Η Γαλλική κυβέρνηση θα ενισχύσει τις Renaul και PSA λόγω κρίσης

cars

Θα αγόραζες ένα… γυμνό Audi A3 σε τιμή ευκαιρίας;

cars

Ένα ολόκληρο γαλλικό χωρίο θα οδηγεί Renault Zoe

cars

Τρέιλερ με μπαταρία για αύξηση της αυτονομίας των ηλεκτρικών. Έξυπνη λύση ή ουτοπία;

cars

VW και Audi αλλάζουν το σήμα τους για χάρη του Κορωνοϊού

cars

Έτσι μπορείτε να κάνετε δική σας (λέμε τώρα…) μία πραγματική Formula 1 (Video)

cars

Αλλαγές στον Δακτύλιο την Τετάρτη (9/11) λόγω της απεργίας

cars