CARSNEWS
NEW MODELS

Η ψηφιακή επιστροφή της Alfa Romeo Brera

Μια ακόμα σχεδιαστική σπουδή αφιερωμένη στο πρόσφατο παρελθόν της Alfa Romeo δίνει στο φως της δημοσιότητας η LP Design, υπενθυμίζοντας σε φίλους και εχθρούς της ιταλικής σχολής τις  πραγματικές δυνατότητες της μιλανέζικης φίρμας.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Alfa Romeo Brera να αποκτήσει έναν ψηφιακό διάδοχο και να επιστρέψει στο προσκήνιο της επικαιρότητας έστω και δια της πλαγίας οδού.

Σχεδόν δύο δεκαετίες από την πρεμιέρα της Alfa Romeo Brera στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, το συναίσθημα που σου προκαλεί το ιταλικό coupe τη στιγμή που το αντικρίζεις είναι τόσο ίδιο έντονο.

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τη σύγχρονη εκδοχή του, η οποία μπορεί να μην διαθέτει μεγάλες πιθανότητες να φτάσει ως τη γραμμή παραγωγής, το γεγονός αυτό ωστόσο ελάχιστα  μειώνει την  αξία του.

Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Alfa Romeo θα επιχειρήσει μέσα στα επόμενα χρόνια να επεκτείνει  την γκάμα της, αντλώντας δύναμη από το PSA Group. Στην άλλη όψη του ίδιου νομίσματος, οι Γάλλοι βλέπουν μια  σπάνια ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ακόμα εκπρόσωπο σε μια κατηγορία που έχει εξελιχθεί  σε ιδιαίτερα απαιτητική και σπανίως συγχωρεί το λάθος.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτό είναι το ηλεκτρικό Ford Bronco!

cars

Πότε θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη το VW Nivus;

cars

Το νέο τεύχος του Car and Driver κυκλοφορεί εκτάκτως 28/2 με τα Παραπολιτικά

cars

Το εκθαμβωτικό Ρολόι της Bugatti με ενσωματωμένο κινητήρα W16!

cars

Νέος ισχυρότερος κινητήρας για τα Skoda Kamiq και Scala

cars

Πώς λειτουργεί ο διακόπτης Manettino στο τιμόνι των Ferrari

cars

O Pagani μένει σπίτι και μας ξεναγεί στο γκαράζ του

cars

Αποκλειστικό: Επισκεπτόμαστε το μουσείο της Fiat “FCA Heritage”

cars

Πόσα εκατομμύρια αξίζει σήμερα η Supercar Blondie;

cars