CARSNEWS
AUTONEWS

Η ώρα της ηλεκτρικής Mustang-crossover πλησιάζει!

Αν κάποιος έλεγε πριν από μερικά χρόνια ότι η Ford θα λάνσαρε στην αγορά ένα ηλεκτρικό crossover με επιρροές από την Mustang, μάλλον θα γελούσαμε. Το ίδιο θα κάναμε πριν από ακόμα περισσότερα χρόνια αν ακουγόταν ότι η Porsche θα λανσάρει ένα SUV όμως. Οι εποχές αλλάζουν και οι κατασκευαστές ψάχνουν να βρούνε τα όρια τους, οπότε να ‘μαστε, να μιλάμε για ένα ηλεκτρικό crossover με επιρροές από την Mustang!

Το video που καταθέτω ως πειστήριο ανέβηκε στους λογαριασμούς της αμερικανικής εταιρίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει πόσο έχει επηρεαστεί πραγματικά ο σχεδιασμός του ανώνυμου ακόμα, ηλεκτρικού crossover από το εμβληματικό muscle car. Η απάντηση είναι πολύ και αυτό φαίνεται ακόμα και από το σκίτσο αλλά για κάτι πιο συγκεκριμένο, πέραν των ομοιοτήτων στα φωτιστικά σώματα και στην shoulder-line που διατρέχει το μήκος του αμαξώματος, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 18 Νοεμβρίου, οπότε και έχει προγραμματίσει η Ford την αποκάλυψη του ολοκαίνουριου και αμφιλεγόμενου μοντέλου της.

CX727

Όσα ξέρετε για τα ηλεκτροκίνητα SUV αλλάζουν!Το εμπνευσμένο από τη Mustang, νέο ηλεκτρικό SUV της Ford, θα αποκαλυφθεί στις 18 Νοεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι!

Geplaatst door Ford Motor Ελλάς op Donderdag 24 oktober 2019

Πάντως, οφείλω να αναφέρω και να αποδώσω τα εύσημα στην Ford για το γεγονός ότι έχει καταφέρει να κρατήσει όλα τα μυστικά του νέου μοντέλου. Δεν γνωρίζουμε ούτε καν το όνομα του, πόσο μάλλον στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτό αποδεικνύει ότι όταν θέλεις να κρατήσεις ένα μυστικό, μπορείς. Ακόμα και την εποχή του διαδικτύου.

Related Articles

Nascar Whelen Euro Series. Με ελαστικά General Tire

cars

Απ’ ότι φαίνεται, η Sony βγάζει κι αυτοκίνητα τώρα!

cars

Στο Τόκιο τον Οκτώβριο το ηλεκτρικό μοντέλο της Mazda.

cars

Dakar 2024: Ο Κάρλος Σάϊνθ και η Audi έκαναν την έκπληξη

cars

Το ιδανικό αυτοκίνητο για το φεγγάρι είναι το νέο Nissan X-Trail

cars

VW. Απροβλημάτιστες χειμερινές μετακινήσεις με τετρακίνηση 4MOTION

cars

Toyota C-HR GR Sport. Σπορ στο πνεύμα και στην ουσία.

cars

Kosmocar. Λαμβάνει μέτρα σε όλο της το δίκτυο

cars

Ο νέος περιστροφικός κινητήρας δίνει νέα πνοή στο sports car project της Mazda.

cars