CARSNEWS
AUTONEWS

Η 4-θέσια Bentley Bentayga είναι “η λιμουζίνα των SUVs”!

Δεν υπάρχουν πολλά SUVs στην αγορά που να μπορούν να ανταγωνιστούν την Bentley Bentayga στον τομέα της πολυτέλειας. Για την ακρίβεια, υπάρχει μονάχα ένα και ονομάζεται Rolls-Royce Cullinan αλλά αυτό δεν είναι το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ότι η Bentley ανεβάζει κι άλλο τον πήχη λανσάροντας μία ακόμα πιο… ξεχωριστή έκδοση του ήδη δημοφιλούς SUV της. Μία έκδοση που προέρχεται από το γεγονός ότι περίπου το 20% των αγοραστών της Bentayga επέλεξαν αυτό που η Bentley ονομάζει “Four Seat Comfort Specification”.

Αυτό που κάνει την 4-θέσια Bentley Bentayga ξεχωριστή είναι ότι τα νέα πίσω καθίσματα ξαπλώνουν έως και 40 μοίρες έναντι των 32 μοιρών της “βασικής” έκδοσης ενώ αυξημένη κατά 35 χιλιοστά είναι και η διαδρομή τους. Χάρη σε αυτές τις αλλαγές, ο χώρος για τα γόνατα των επιβατών έχει αυξηθεί έως και κατά 100 χιλιοστά ενώ η Bentley έχει προσθέσει στην ήδη εκτενέστατη λίστα του βασικού εξοπλισμού και αεριζόμενα καθίσματα με 6 λειτουργίες μασάζ. Αν ο τραπεζικός λογαριασμός σου έχει αρκετά ψηφία δε, μπορείς να επιλέξεις και το προαιρετικό “Mulliner Console Bottle Cooler” που περιλαμβάνει όπως φαντάζεσαι, έναν ψυκτικό θάλαμο που χωράει ένα μπουκάλι 750 ml και δύο κρυστάλλινα ποτήρια.

Φυσικά, υπάρχει πιθανότητα αυτό να μην είναι του γούστου σου, οπότε θα πρέπει να αρκεστείς στην μεγαλύτερη κεντρική κονσόλα που προσφέρει μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο και δύο επιπλέον θύρες USB. Εννοείται δε, ότι υπάρχουν όλα τα υπόλοιπα καλούδια για να επιλέξεις και να κάνεις την δική σου 4-θέσια Bentayga πραγματικά… δική σου, αρκεί να μην ζητήσεις κάποιον άλλο κινητήρα πέραν του twin-turbo V8. Η Bentley ακολουθεί το δικό της πρόγραμμα και σύμφωνα με αυτό δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα ούτε για την plug-in υβριδική έκδοση, ούτε για την κορυφαία, με τον θηριώδη W12.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Mercedes-Benz E-Class facelift. Σοφιστικέ, πολυτελής και σύγχρονη!

cars

Οδηγούμε το Renault Arkana Hybrid E-Tech 145 ίππων: Με τεχνολογία από τη Formula 1, άνεση και μικρή κατανάλωση

cars

Η Toyota επιβεβαιώνει το νέο Prius για τις 16 Νοεμβρίου

cars

SYM Joymax 300. Τα έχει όλα

cars

Νέο MINI Countryman S ALL4

cars

Με τι καιρό θα πετάξουμε χαρταετό σε 5 μεγάλες πόλεις – Οι προβλέψεις για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας

cars

Touring Superleggera Arese RH95. Εορταστική και ξεχωριστή!

cars

Alfa Romeo Tonale Edizione Speciale – ετοιμοπαράδοτη για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων

cars

Bentley Mulsanne. Μία πολυτελής ιστορία

cars