CARSNEWS
NEW MODELS

Η Alfa Romeo Giulia GTA «χάνει» δύο πόρτες και κερδίζει την καρδιά μας

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο συνηθίζει να λέει ο σοφός ελληνικός λαός και ποιος θα μπορούσε να διαφωνήσει κανείς με το λαϊκό ρητό παρατηρώντας την Alfa Romeo Giulia GTA να μετασχηματίζεται σε ένα υπέροχο coupe.

Για όσους δεν έχουν ακολουθήσει τις τελευταίες εξελίξεις στις τάξεις της Alfa Romeo, η Giulia GTA αποτελεί την κορυφαία έκδοση του ιταλικού sport sedan η οποία και αποκαλύφθηκε προσφάτως δείχνοντας τα δόντια του στον ανταγωνισμό με τους 540 ίππους του διπλά υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα των 2,9 λίτρων, το μικρότερο κατά 100 κιλά βάρος και τον ακραίο αεροδυναμικό σχεδιασμό.

Δεν παύει, βέβαια, να αποτελεί ένα sedan γεγονός που δίνει τροφή για σκέψη και… φαντασία σε όσους θα ήθελαν να δουν την Alfa Romeο να περνά στην παραγωγή ένα αυθεντικό coupe υψηλών επιδόσεων, έστω κι αυτό θα είναι αναγκασμένο να ακολουθήσει τις σχεδιαστικές επιταγές μιας καλοβαλμένης μπερλίνας.

Με δύο πόρτες λιγότερες και περίσσια τη γοητεία που προκύπτει από το αναμφίβολο ταλέντο των Ιταλών να δημιουργούν θελκτικές προτάσεις, η ψηφιακώς αποτυπωμένη Alfa Romeo Giula GTA Coupe όχι μόνο διαθέτει τις απαραίτητες σχεδιαστικές αποστάσεις από την τετράθυρη εκδοχή της αλλά και τον τρόπο να απευθύνεται σε ένα διαφορετικό κοινό.

Για την ώρα, πάντως, η δημιουργία ενός coupe που θα βασίζεται στην ήδη γνωστή Alfa Romeo Giulia δεν συνιστά τίποτα περισσότερα από μια ανεπιβεβαίωτη φήμη που κυκλοφορεί εδώ και καιρό στους διαδρόμους του FCA Group, δίνοντας το έναυσμα στους απανταχού λάτρεις της μιλανέζικης φίρμας ότι πολύ σύντομα θα προσθέσουν ένα ακόμα τετράτροχο στη λίστα με τα τετράτροχα ενός ονειρικού garage.   

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Κλέβει την παράσταση το ηλεκτροκίνητο Nissan Ariya

cars

Στη γραμμή παραγωγής το νέο Toyota Yaris. Στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο

cars

Δείτε αεροσκάφος να προσγειώνεται και να τυλίγεται στις φλόγες (Video)

cars

Η Mazda γιορτάζει και προσφέρει έκπτωση έως 3.000 ευρώ

cars

Αυτή η Lamborghini Miura του 1968 είναι σαν καινούργια

cars

Προσιτότερη έκδοση για την Porsche Taycan

cars

50 χρόνια από την πρώτη νίκη της Porsche στο Le Mans

cars

Πέντε προσιτά ηλεκτρικά αυτοκίνητα για κάθε τσέπη που αξίζει να αγοράσεις

cars

Σας ευχαριστούμε, ένα συγκινητικό βίντεο από τη Volkswagen

cars