CARSNEWS
NEW MODELS

Η Alpina πάει Αμερική με την XB7

H Alpina πέρα από όλα τα άλλα αναλαμβάνει να υποκαταστήσει τις εκδόσεις M που λείπουν από τη γκάμα της BMW. Έτσι λοιπόν όπως η B7 παίζει το ρόλο της M7 η νέα XB7 που μόλις παρουσιάστηκε παίρνει θέση πάνω από την X7 M50i. Και ταυτόχρονα είναι το μοντέλο με το οποίο η εταιρεία, που θεωρείται ανεξάρτητος κατασκευαστής, δίνει το παρόν στην αγορά των ΗΠΑ.

Σε σχέση με τις στάνταρ Χ7 η ΧΒ7 έχει διαφορετικό εμπρός προφυλακτήρα με τη χαρακτηριστική αναγραφή της μάρκας και μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα. Πίσω πέρα από τις διακριτικές αλλαγές στον προφυλακτήρα υπάρχουν και οι εξατμίσεις της B7, ενώ την εικόνα ολοκληρώνουν οι στάνταρ ζάντες των 21 ιντσών.

Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχουν και 23άρες με το χαρακτηριστικό σχεδιασμό της Alpina. Τα φρένα είναι της Brembo, ενώ βελτιώσεις έχουν γίνεται και στην αερανάρτηση που ρυθμίζει την απόσταση από το έδαφος ανάλογα με την ταχύτητα και το πρόγραμμα οδήγησης που έχει επιλεγεί.

Οι μηχανικοί της Alpina έχουν ασχοληθεί και με τον V8 των 4.400 cc, ο οποίος έχει φτάσει τους 621 PS και τα 800 Nm -μια αύξηση της τάξης των 91 PS και των 50 Nm. Έτσι το θηριώδες SUV επιταχύνει από στάση έως τα 100 km/h σε 4.2 sec και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 290 km/h. Όσο για την τιμή του στη Γερμανία ξεκινά από τις 155.200 ευρώ.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στην Ελλάδα το νέο Renault Captur. Αναλυτικά οι τιμές των εκδόσεων βενζίνης και diesel

cars

Εξαρθρώθηκε σπείρα με ειδίκευση στα πολυτελή αυτοκίνητα

cars

Βενζίνη ή ρεύμα; Απαντάμε στο μεγάλο ερώτημα

cars

Voge 900DS Concept

cars

Επιστρέφουν η Κωνσταντινούπολη και οι θεατές!

cars

Σχέδια για πιθανή παραγωγή της X8 από την BMW

cars

Σε αγωνιστικούς ρυθμούς τα Cupra e-Racer & Leon Competition

cars

H Toyota δημιούργησε τον τέλειο ρομποτικό μπασκετμπολίστα! (Video)

cars

Ονομάζεται Bronco και είναι το Renegade της Ford

cars