CARSNEWS
AUTONEWS

Η AMG ετοιμάζει για το 2020 και την κορυφαία GT και την υβριδική 4-Door!

Το 2020 θα είναι μία καλή χρονιά τόσο για την Mercedes-AMG όσο και για την οικογένεια “GT” ειδικότερα. Οι πωλήσεις πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και η γερμανική εταιρία δείχνει πρακτικά ασταμάτητη οπότε εκμεταλλεύεται το momentum που δημιούργησε η ίδια για τον εαυτό της και ετοιμάζεται να παρουσιάσει όχι ένα, αλλά δύο μοντέλα της ευρύτερης οικογένειας GT. Ο λόγος για την κορυφαία GT, Black Series και για την κορυφαία, υβριδική GT 4-Door.

Μοιάζει σαν όνειρο αλλά είναι γεγονός ότι η Mercedes-AMG GT κυκλοφορεί ήδη από τον Οκτώβριο του 2014. Έχει ήδη μπει στον 6ο χρόνο ζωής της και έχει ήδη περάσει μία φορά από το τραπέζι του πλαστικού χειρούργου αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν δείχνει τα χρόνια της. Όπως και να έχει όμως, θα την αποχαιρετήσουμε σε μερικά χρόνια αλλά σε καμία περίπτωση πριν δούμε την κορυφαία όλων, την GT Black Series. Η πλέον σκληροπυρηνική έκδοση του γερμανικού coupe θα διαθέτει όλες εκείνες τις αναβαθμίσεις στο πλαίσιο, την ανάρτηση και το κινητήριο σύνολο που περιμένουμε και θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή εντός του 2020, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο επικεφαλής πωλήσεων της φίρμας, Michael Knoller, αρνούμενος όμως να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες πέραν του ότι θα είναι “η πιο εξωστρεφής” έκδοση της GT.

Την ίδια χρονιά, η AMG θα παρουσιάσει και την plug-in υβριδική έκδοση της GT 4-Door Coupe. Η συγκεκριμένη μπορεί να μην είναι η πρώτη υβριδική AMG (αυτή η τιμή ανήκει στις “53άρες”) αλλά θα είναι το πρώτο plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο με την σφραγίδα της και αυτό εξιτάρει την φαντασία μας. Θα είναι σαν την GT Concept του 2017 που κινούνταν χάρη σε μία εξηλεκτρισμένη έκδοση του 4-λιτρου twin-turbo V8 με 805 ίππους, όπως μας έχουν κάνει να πιστεύουμε οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετό καιρό; Ή μήπως η AMG ετοιμάζει κάτι διαφορετικό, αφού εκείνος ο κινητήρας, απ’ όσο γνωρίζαμε τουλάχιστον, δεν ήταν plug-in υβριδικός; Όπως και να έχει όμως, η Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid θα αποκτήσει σοβαρό ανταγωνισμό. Λίγη υπομονή ακόμα.

Related Articles

«Καμπανάκι» για τις εισοδηματικές ανισότητες – Γιατί αυξάνονται στις χώρες που δανείζει το ΔΝΤ

Bury

ID.3. Μπορείτε να το δείτε στο Golden Hall

cars

Λιάγκας σε Πετρογιάννη: «Μου λέει ο κόσμος ότι είσαι το πιο αγέλαστο τηλεοπτικό πρόσωπο»

Bury

Η μόλυνση από τα ελαστικά είναι χειρότερη από αυτή των κινητήρων.

cars

Ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας coupe έκδοσης της Porsche Panamera.

cars

Fiat. Δίνει απαντήσεις σε θέματα που αφορούν στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

cars

Σε πλήρη εξέλιξη η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ – Δείτε live εικόνα από το Τελ Αβίβ

Bury

Νέο Hyundai Sante Fe. Εντελώς διαφορετικό

cars

Πογέτ: Το χειρότερο για τους παίκτες μου θα ήταν η πρόκριση στο Euro και να μην βρίσκομαι εκεί

cars