CARSNEWS
AUTONEWS

Η Bentley Bacalar υπόσχεται πολυτέλεια όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Στην Γενεύη δεν παρουσιάζονται μονάχα “mainstream” μοντέλα. Μοντέλα που απευθύνονται… στις μάζες. Τα πρακτικά, λειτουργικά και λίγο ή πολύ προσιτά αυτοκίνητα μπορεί να αποτελούν την πλειοψηφία των παρουσιάσεων αλλά υπάρχουν και εκείνα που μιλούν στις καρδιές και τις τσέπες των λίγων. Ένα από αυτά, θα είναι η ολοκαίνουρια Bentley Bacalar που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στην έκθεση της Γενεύης λειτουργώντας, σύμφωνα με την αγγλική εταιρία, ως αναπαράσταση “του μέλλοντος του coachbuilding”.

Αυτό, με πιο απλά λόγια, σημαίνει ότι η Bacalar θα κάνει ευρεία χρήση ποιοτικών, βιώσιμων υλικών και θα προσφέρει νέα επίπεδα πολυτέλειας και εξατομίκευσης ενώ ο σχεδιασμός της θα είναι “όμορφος και ταυτόχρονα, δραματικός”. Αυτό που δεν ξέρουμε ακόμα και το video που δόθηκε στην δημοσιότητα δεν αποκαλύπτει, είναι το τι είναι ουσιαστικά η Bacalar. Το όνομα προέρχεται από μία λίμνη στο Μεξικό που φημίζεται για τα γαλαζοπράσινα νερά της, οπότε αν εξαιρέσεις το χρώμα του αυτοκινήτου, δεν βοηθά πολύ στην αποκρυπτογράφηση της ταυτότητας του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η παραγωγή του θα περιοριστεί σε πάρα πολύ λίγα αντίτυπα (αν μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε έτσι), η τιμή του θα είναι εξαιρετικά υψηλή και θα λανσαριστεί στην αγορά από την “υπομάρκα” Mulliner που αποστασιοποιείται από την Bentley ασχολούμενη αποκλειστικά με super-exclusive μοντέλα… Όπως η Bacalar.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτό είναι το νέο Volkswagen Caddy.

cars

Ηλεκτρικό Jeep Wrangler. Το επόμενο λογικό βήμα.

cars

Europa Conference League: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι αντίπαλοι για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

cars

Citroen C5 AirCross 1.6t 180Hp EAT8. Αρχοντικό

cars

Volkswagen T-Roc Cabriolet. Θέλει να δημιουργήσει μόδα

cars

Φουσκωμένα πανιά στους ωκεανούς!

cars

Σάκκαρη – Σνάιντερ 2-1: Με ανατροπή η Ελληνίδα πρωταθλήτρια πέρασε στον τρίτο γύρο του Ίντιαν Γουέλς

cars

Στις 20 Ιανουαρίου η Mercedes-Benz EQA, με έως και 272 ίππους.

cars

Το πρώτο ηλεκτρικό της Subaru θα είναι ένα “ευρωπαϊκό” SUV.

cars