CARSNEWS
AUTONEWS

Η BMW ετοιμάζει την ανανεωμένη 5 Series.

Τι κι αν είδαμε την BMW 5 Series facelift σε ολόκληρο το μεγαλείο της πριν από μερικές ημέρες; Η BMW έχει προγραμματίσει την καμπάνια teaser της που θα καταλήξει στην επίσημη παρουσίαση του μοντέλου και δεν έχει σημασία αν το μοντέλο έχει ήδη αποκαλυφθεί! Το πρόγραμμα πρέπει να εκτελεστεί στο σύνολο του και μία τοσοδούλα διαρροή δεν πρόκειται να σταματήσει την ομάδα marketing της γερμανικής εταιρίας. Αυτή είναι λοιπόν η πρώτη επίσημη teaser φωτογραφία της ανανεωμένης 5 Series χωρίς να έχουμε να μοιραστούμε μαζί σας κάποια επιπλέον επιβεβαιωμένη πληροφορία.

Ανεπίσημα βεβαίως, δημοσιεύματα αναφέρουν πως στην παλέτα των διαθέσιμων χρωμάτων για την 5 Series facelift θα προστεθούν 3 νέα (Aventurin Red Metallic, Phytonic Blue Metallic και Bernina Grey Amber Effect) ενώ για πρώτη φορά, το “M Sport” σύστημα πέδησης θα προσφέρεται και στην βασική 5άρα για όποιον είναι διατεθειμένος να ξοδέψει κάτι παραπάνω. Όσον αφορά στην καμπίνα, ακούγεται πως η BMW θα ενσωματώσει υποστήριξη για το σύστημα Android Auto. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι μάλλον θα προστεθούν στην γκάμα κάποιες εξηλεκτρισμένες εκδόσεις, συμπεριλαμβανομένης της 545e plug-in υβριδικής που φημολογείται πως θα προσφέρει περί τα 400 άλογα και θα στρογγυλοκαθίσει στην κορυφή των υβριδικών. Στην “απόλυτη” κορυφή θα βρίσκεται μία M5 αλλά δεν είναι η Competition καθώς οι φήμες λένε πως η BMW σκοπεύει να λανσάρει ως το κερασάκι στην τούρτα την M5 CS κάποια στιγμή στο μέλλον. Μία M5 με στεροϊδή που υποθέτουμε ότι θα είναι τόσο ισχυρότερη, όσο και ελαφρύτερη από την βασική έκδοση… αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε “βασικό” ένα τετρακίνητο super-sedan με 625 ίππους στην Competition εκδοχή του.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Εντυπωσιακό βίντεο με τον ιδιοκτήτη μιας Lamborghini Huracan Sterrato να την φτάνει στα όριά της

cars

Σε εξέλιξη οι προκριματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ για την κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου

Bury

Tesla Model S v Porsche Taycan. Η μάχη των ταχύτερων ηλεκτρικών!

cars

Lotus: Οι Elise, Exige και Evora αποχωρούν, η “Type 131” έρχεται!

cars

Το Grand Prix της Formula 1 στο Λας Βέγκας θα έχει show στη Sphere, εκκλησία, συναυλία της Κάιλι Μινόγκ και… δωρεάν σεξ για τους πιλότους

cars

Alfa Romeo Tonale Edizione Speciale – ετοιμοπαράδοτη για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων

cars

Η Jaguar αναζητά λύσεις για τις XE και XF…

cars

Καινούργιου για Βασάλο: «Αν δεν του αρέσει εκεί που είναι, ας πάει κάποιος άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη»

Bury

McLaren 720S Le Mans. Γιορτάζοντας την ιστορική νίκη της F1 GTR το 1995!

cars