CARSNEWS
NEW MODELS

Η BMW Σειρά 4 Coupe με περίσσευμα θυρών και γοητείας

Η BMW ήταν από τους πρώτους Ευρωπαίους κατασκευαστές που θέλησαν να συνδυάσουν την καλλίγραμμη σιλουέτα ενός coupe με την πρακτικότητα ενός τετράθυρου sedan.

Eκ του αποτελέσματος, μπορεί κανείς να πει ότι οι Βαυαροί δικαιώθηκαν από την επιλογή τους, δημιουργώντας εντυπωσιακές σε όψη προτάσεις οι οποίες κέρδισαν την εμπιστοσύνη εκείνων που αναζητούσαν το διαφορετικό στον σχεδιασμό ενός αυτοκινήτου αλλά δεν θα μπορούσαν να συμβιβαστούν με τις δύο πόρτες και τους κατά κανόνα περιορισμένους εσωτερικούς χώρους ενός coupe.

Το επιτυχημένο παράδειγμα των ήδη γνωστών τετράθυρων coupe της BMW πρόκειται να ακολουθήσει και η νεόκοπη Σειρά 4, η οποία αν και μας συστήθηκε με δύο πόρτες σύντομα πρόκειται να αποκτήσει τετράθυρη έκδοση.

Πρόκειται για τη νέα Σειρά 4 Gran Coupe, οι πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες της οποία αφήνουν υποσχέσεις για τη δημιουργία ενός αυτοκινήτου που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν αδιάφορο.

Θα τολμούσε να πει κανείς ότι η Σειρά 4 Gran Coupe πρόκειται να επισκιάσει οποιαδήποτε άλλη έκδοση του αυτοκινήτου και να μεταφέρει τη συζήτηση από την αμφιλεγόμενη κεντρική εισαγωγή αέρα.

Πέρα από την παρουσία πίσω θυρών, πάντως, η Σειρά 4 Gran Coupe δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί από το παράδεγιμα της ήδη γνωστής “τεσσάρας”, αξιοποιώντας τα κινητήρια σύνολα που εφοδιάζουν το βαυαρικό coupe.

Εξαίρεση θα αποτελέσει ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος εξακύλινδρος κινητήρας των 3,0 λίτρων της M4 Coupe, ο οποίος δεν πρόκεται να τοποθετηθεί κάτω από το καπό της Gran Coupe εκδοχής του αυτοκινήτου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Mercedes ετοιμάζει μακριά έκδοση της X-Class

cars

Δεκέμβριος 1944: Οι δρόμοι των ομήρων

cars

Δείτε το ηλεκτροκίνητο κτήνος του αμερικανικού στρατού

cars

Απόπειρα δολοφονίας Ελ. Βενιζέλου: Όταν οι σφαίρες σαν το χαλάζι έπεφταν στην Πακάρ.

cars

To Sidequard της Mercedes εντοπίζει και τα ηλεκτρικά πατίνια

cars

Ferrari 488 Pista vs F40: Η κόντρα που θα συζητηθεί (Video)

cars

To Peugeot RCZ που θα θέλαμε

cars

Lexus RX απογειώνεται και καταστρέφεται σε αυτοσχέδιο αγώνα (Video)

cars

2 νέες Ferrari μέχρι τα τέλη του έτους

cars