CARSNEWS
NEW MODELS

Η Bugatti δοκίμασε τις Chiron Super Sport 300 Pur Sport στην πίστα του Nardo

Το Nardo στην Ιταλία είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή πίστα δοκιμών στον κόσμο. Και αυτό γιατί εκτός από τη διαδρομή των συνολικά 12,6 χιλιομέτρων στην οποία μπορούν να γίνουν δοκιμές πολύ υψηλών ταχυτήτων υπάρχουν και πολυάριθμες άλλες εγκαταστάσεις στο εσωτερικό του δακτυλίου δοκιμών που έχει διάμετρο τεσσάρων χιλιομέτρων.

To Nardo ανήκει στην Porsche η οποία φυσικά και το παραχωρεί, φανταζόμαστε με το αζημίωτο και σε άλλες εταιρείες του ομίλου Volkswagen και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών και στη Bugatti, οποία δοκίμασε στην ιταλική πίστα και για χρονικό διάστημα τεσσάρων εβδομάδων, παρουσία συνολικά 37 μηχανικών, τέσσερις Chiron Super Sport 300 και τέσσερις Chiron Pur Sport.  

Η πρώτη έχει εξελιχθεί για την επίτευξη όσο το δυνατόν μεγαλύτερης τελικής ταχύτητας και η δεύτερη για κορυφαία δυναμικά χαρακτηριστικά. Στόχος της Bugatti στο Nardo ήταν να οδηγηθούν και οι δύο εκδοχές στο όριό τους και να συλλεγούν δεδομένα προκειμένου οι ρυθμίσεις και στα δύο μοντέλα να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο άριστο.

Ενδεικτικό είναι πως τα δεδομένα που αποθηκεύτηκαν προκειμένου στη συνέχεια να γίνει η ρύθμιση της κεντρικής μονάδας, μιας και τα δύο πρέπει να είναι σταθερά και αξιόπιστα σε ταχύτητες κάτι παραπάνω από μεγάλες, ξεπερνούν τα 9 GB.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πρεμιέρα για τις ανανεωμένες Alfa Romeo Giulia QV και Stelvio QV

cars

H νέα Mercedes-Benz S-Class αποκαλύπτεται σταδιακά

cars

To εκπληκτικό το Nissan GT-R50 by Italdesign (Video)

cars

Κι όμως, το κατάφερε – Η Stellantis απέφυγε πρόστιμο ύψους 30 εκατ. ευρώ

cars

Η τιμή του νέου VW Golf στη γερμανική αγορά

cars

Το Honda Civic Type R Limited Edition κυνηγά το απόλυτο ρεκόρ (video)

cars

Πέθανε ο θρυλικός τεχνικός διευθυντής της Ferrari Mauro Forghieri

cars

Η Hertz κήρυξε πτώχευση λόγω κορωνοϊού

cars

Rolls Royce Ghost: Τελευταίο teaser πριν από την αποκάλυψη (βίντεο)

cars