CARSNEWS
AUTONEWS

Η ByKolles αποκαλύπτει το δικό της Hypercar!

Η ByKolles μπορεί να μην είναι γνωστή στο ευρύ κοινό αλλά όσοι παρακολουθούν το World Endurance Championship θα την γνωρίζουν καθώς πρόκειται για μία ομάδα που έχει παραμείνει πιστή στον θεσμό τα τελευταία χρόνια. Μπορεί να μην ήταν στην κορυφαία κατηγορία καθώς δεν έχει τους πόρους ενός μεγάλου κατασκευαστή στην διάθεση της αλλά την τελευταία 5-ετία έχει καθιερωθεί στην κορυφαία 5-άδα στην LMP1. Τώρα, ακολουθεί τις προσταγές της FIA και θα λάβει μέρος στη νέα σεζόν με ένα ολοκαίνουριο αγωνιστικό στην “Hypercar” κατηγορία κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα λανσάρει και μία έκδοση ομολογκαρίσματος όπως επιβάλλουν οι κανονισμοί.

Προς το παρόν, το όνομα του αγωνιστικού είναι “PMC Project” και αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι γι’ αυτό, η ByKolles δεν ακολουθεί τον δρόμο του εξηλεκτρισμού όπως η Toyota και η Peugeot. Το PMC Project εξοπλίζεται με έναν ατμοσφαιρικό V8 που θα περιορίζεται στα 700 άλογα περίπου, ανάλογα με τους “Balance of Performance” κανονισμούς ενώ το βάρος του θα είναι 1.039 κιλά.

Ανάλογη θα είναι η ιπποδύναμη και για την πισταδόρικη έκδοση του… πολιτικού PMC Project αλλά αυτή θα είναι λίγο ελαφρύτερη, με την βελόνα της ζυγαριάς να σταματά στα 950 κιλά. Δεν είναι περίεργο για την συγκεκριμένη έκδοση να είναι ελαφρύτερη του αγωνιστικού καθώς δεν είναι αναγκασμένη να ακολουθήσει τους ίδιους κανόνες. Αυτό που είναι πολύ περίεργο είναι ότι η standard πολιτική έκδοση ομολογκαρίσματος θα διαθέτει έναν υβριδικό V8 με την ιπποδύναμη να αυξάνεται στα 1.000 άλογα και το βάρος να παραμένει στα 1.000 κιλά! Θα είναι και η μοναδική που θα μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερα από 1 άτομο. Να θυμίσουμε ότι φέτος, το PMC Project της ByKolles Racing θα τεθεί αντιμέτωπο με το Toyota GR010 Hybrid και το Scuderia Cameron Glickenhaus 007. Το 2022 θα προστεθεί στο μείγμα και το αγωνιστικό της Peugeot.

The post Η ByKolles αποκαλύπτει το δικό της Hypercar! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο DS 9. Πρόκληση στο κατεστημένο…

cars

Βέφα Αλεξιάδου, Ριχάρδος και Αγγελική Ηλιάδη στο ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ

Bury

Το αυτοκίνητο του Γιώργου Αμούτζα κάηκε κατά τη διάρκεια του live του J2US

Bury

H Ζόζεφιν έβαλε τέλος στις φήμες περί κρίσης της σχέσης της με τον Νίνο με μια φωτογραφία και μια καρδιά

cars

Survivor – Μαριλίνα: Ο Τζέιμς Καφετζής το παίζει καλός για να κερδίσει τις εντυπώσεις, ο κόσμος όμως έχει μάτια και βλέπει

cars

Nissan Titan XD. Επιβλητικό

cars

Με V8 κινητήρα 550 ίππων η “βασική” Aston Martin DBX.

cars

Αναμενόμενη η επίδοση του Mitsubishi L200 στον τάρανδο

cars

Πώς το Πάσχα στην Μονεμβασιά θα σας μείνει αξέχαστο

Bury