CARSNEWS
NEW MODELS

Η Cadillac Escalade έρχεται με οθόνη από το μέλλον

Η οθόνη P-OLED της LG αποτελεί κεντρικό στοιχείο του σχεδιασμού του μεγάλου SUV της Cadillac, του πρώτου οχήματος που διαθέτει τη λύση P-OLED Digital Cockpit Solution (DCS) της LG. Η 38 ιντσών οθόνη αποτελείται από τρία ξεχωριστά P-OLED πάνελ, από τα οποία το μεγαλύτερο έχει διάμετρο 16,9 ιντσών.

Οι τρεις κυρτές οθόνες δημιουργούν το Instrument Panel Cluster (IPC) για την εμφάνιση βασικών πληροφοριών σχετικά με το όχημα και το Integrated Central Stack (ICS) που χρησιμεύει ως οθόνη πληροφοριών ψυχαγωγίας για περιεχόμενο ήχου, βίντεο και πλοήγησης.

Το εξελιγμένο σύστημα του Escalade περιλαμβάνει λειτουργίες όπως πλοήγηση με επαυξημένη πραγματικότητα και Night Vision, οι οποίες υποστηρίζονται από λογισμικό που αναπτύχθηκε από την LG  και είναι συμβατό με το λογισμικό Automotive Safety Integrity Level (ASIL) πληρώντας τα διεθνή πρότυπα ISO για την ασφάλεια των οχημάτων.

Σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών IHS Markit, η παγκόσμια αγορά οθονών αυτοκινήτων αναμένεται να αυξηθεί από 7,8 δισ. δολάρια το περασμένο έτος σε 10,5 δισ. δολάρια έως το 2023. Η ευρεία γωνία θέασης, η κυρτότητα και τα φωτεινά γραφικά καθιστούν την οθόνη P-OLED σε όχημα παραγωγής πιο εύκολη στη χρήση για τους οδηγούς. Επίσης, η ευελιξία και η απαράμιλλη λεπτότητα της τεχνολογίας OLED είναι ελκυστικά χαρακτηριστικά για τους κατασκευαστές premium αυτοκινήτων που θέλουν να παρουσιάσουν νέες καινοτομίες.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

H Jaguar F-Pace θα ανανεωθεί και θα γίνει πιο μοντέρνα

cars

Δοκιμάζουμε το premium, τετρακίνητο Jaguar F-Pace των 180 ίππων

cars

Σύστημα επαυξημένης πραγματικότητας στη νέα Mercedes-Benz S-Class (Video)

cars

Με το νέο VW Golf GTI στον ευρωπαϊκό Βορρά

cars

Επιβεβαίωση της PSA ότι η συνένωση με την FCA δεν κινδυνεύει

cars

Αλλαγές στα διπλώματα οδήγησης: Προσωρινή άδεια μετά την εξέταση

cars

F1 GP Ιταλίας 2020 – Ατύχημα: Έτσι το «έχασε» ο Charles Leclerc στη Monza (VIDEO)

cars

Μάχη Alfa Romeo Giulia GTA εναντίον Quadrifoglio για τα σκήπτρα της κορυφαίας Ιταλίδας (video)

cars

H Porsche μας δείχνει τα highlights της 911 Turbo S (video)

cars