CARSNEWS
NEW MODELS

Η Cadillac Escalade της Lexani αποδεικνύει πως τελικά το μέγεθος μετράει

H καινούργια γενιά της Cadillac Escalade έχει φυσικά και μια επιμηκυμένη έκδοση η οποία ονομάζεται ESV και με μήκος που φτάνει σχεδόν τα 5,80 m και μεταξόνιο 3,407 m μόνο μινιόν δεν μπορεί να τη χαρακτηρίσει κανείς. Παρόλα αυτά για κάποιους, κυρίως στις ΗΠΑ και ενδεχόμενα στην Κίνα ή στις χώρες του Κόλπου οι διαστάσεις αυτές δεν είναι επαρκείς για τη διαμόρφωση είτε ενός κινητού χώρου εργασίας ή ενός μετακινούμενου Lounge. Κάπου εδώ λοιπόν έρχεται η καλιφορνέζικη Lexani, η οποία για να καλύψει αυτές τις ανάγκες επιμηκύνει και άλλο την Escalade, καθιστώντας την 3XL. Τουλάχιστον… 

Από τις teaser εικόνες του νέου της μοντέλου που δημοσίευσε στο Instagram -μια γεύση μας δίνουν και αυτές της προηγούμενης πια γενιάς- προκειμένου να ανακοινώσει την έναρξη της λήψης παραγγελιών δεν μπορούμε παρά να σημειώσουμε τόσο τα επιπλέον πλευρά παράθυρα όσο και το έναστρο ουρανό -με λαμπάκια LED- στο εσωτερικό.

Το τελευταίο παραπέμπει σε Rolls Royce, ενώ γενικά ο εξοπλισμός και η πολυτέλεια της Lexani Escalade θα ταίριαζαν και στις βρετανικές λιμουζίνες. Όπως και σε αυτές έτσι και εδώ υπάρχει η δυνατότητα ικανοποίησης κάθε επιθυμίας του υποψήφιου αγοραστή φυσικά με την αντίστοιχη χρέωση.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τα σενάρια επιστροφής της Lancia Ypsilon

cars

To ονειρικό αυτοκίνητο της Yamaha

cars

Στη Βαλένθια ο Λευτέρης Αυγενάκης για συζητήσεις με το MotoGP!

cars

Ελάχιστα αυξημένα έσοδα για την F1 κατά το τρίτο τρίμηνο του 2022

cars

Άλλαξε χέρια η Williams

cars

Το πρώτο ηλεκτρικό SUV της Alfa Romeo έρχεται το 2022

cars

Το νέο Volkswagen ID.3 πέτυχε ρεκόρ αυτονομίας 531 km!

cars

Αυτό το κλασικό Land Rover Defender κοστίζει όσο τέσσερα καινούργια

cars

Ο Thierry Neuville, “πρίγκηπας” του Monte Carlo!

cars