CARSNEWS
AUTONEWS

Η Chevrolet Corvette Z06 δοκιμάζεται για να μας σοκάρει!

Δευτέρα πρωί στα βουνά κοντά στο San Diego των Η.Π.Α. Δεν είναι ακριβώς ούτε η τοποθεσία, ούτε η ημέρα που περιμένει κάποιος να δει ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο της Chevrolet να δοκιμάζεται σε πραγματικές συνθήκες… σε δημόσιους δρόμους. Κι όμως, η αμερικανική εταιρία έχει ετοιμάσει και δοκιμάζει την “Z06” έκδοση της ολοκαίνουριας Corvette και αυτή κρύβει, απ’ ότι ακούμε, κάτι συναρπαστικό.

Γιατί απ’ ότι φαίνεται, η μετάβαση σε μία διάταξη με τον κινητήρα στο κέντρο δεν θα είναι το μοναδικό που κάνει την συγκεκριμένη Corvette ξεχωριστή. Αρκεί να πατήσεις το κουμπί της αναπαραγωγής στο σύντομο video για να διαπιστώσεις ότι η επερχόμενη Corvette Z06 ότι ο κινητήρας που κρύβεται στο κέντρο του οχήματος δεν είναι αυτός που περιμένεις. Δεν έχει το κλασικό “βαρύ” και μπάσο soundtrack ενός αμερικάνικου V8. Αυτός ακούγεται σαν ένας flat-plane V8. Ο ήχος του είναι περισσότερο… “ιταλικός” παρά αμερικάνικος και αν δεν μας γελούν τα αυτιά μας, αν η Chevrolet δεν έχει αποφασίσει να παίξει μαζί μας, τότε μιλάμε για κάτι συγκλονιστικό.

Geplaatst door Jim Lill op Maandag 20 januari 2020

Να θυμίσουμε ότι η αγωνιστική C8.R κινείται χάρη σε έναν flat-plane V8 με χωρητικότητα 5,5 λίτρων που παράγει 500 ίππους και 650 Nm ροπής… λόγω κανονισμών. Αν κάτω από το κάλυμμα του κινητήρα της Corvette Z06 βρίσκεται αυτό το σύνολο, να είσαι σίγουρος ότι θα είναι κάποια αναβαθμισμένη, “απελευθερωμένη” εκδοχή του με υψηλότερη ιπποδύναμη και τότε, καλά θα κάνουν οι ανταγωνιστές να ανησυχούν.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Κλοπές αυτοκινήτων. Συμβαίνουν παντού

cars

Survivor – Ο Σταμάτης Ταλαδιανός κοψοχόλιασε τους πάντες με την πτώση του: Έχει γίνει μωβ η καρωτίδα σου

cars

Έρχονται οικονομικές ενισχύσεις σε νέες μητέρες, αγρότες και νέες

cars

Formula 1: Με νίκη στο Κατάρ γιόρτασε για το πρωτάθλημα ο Φερστάπεν

cars

Mercedes-AMG E63 S. Η δύναμη συνδυάζεται με περισσότερη άνεση…

cars

Ανοικτά της Γάζας το πλοίο με ανθρωπιστική βοήθεια από την Κύπρο – Θα αποπλεύσει σύντομα και δεύτερο

cars

Στα τέλη του 2021 το λανσάρισμα της Alfa Romeo Tonale στην αγορά.

cars

Ελαστικό από 90% βιώσιμα υλικά παρουσίασε η Goodyear.

cars

Τι σημαίνει “V8 Biturbo E Performance” για την Mercedes-AMG;

cars