CARSNEWS
AUTONEWS

Η Citroen διακόπτει άμεσα το πρόγραμμα της στο WRC!

Η Citroen ανακοίνωσε πως διακόπτει άμεσα το πρόγραμμα της στο World Rally Championship εξαιτίας της απόφασης του Sebastien Ogier να αποχωρήσει να εγκαταλείψει το σπορ όχι στα τέλη του 2020 όπως είχε δηλώσει, αλλά φέτος!

Η απόφαση μας να αποσυρθούμε από το WRC στα τέλη του 2019 ακολουθεί την απόφαση του Sebastien Ogier να φύγει από την Citroen Racing. Προφανώς δεν ευχηθήκαμε να βρεθούμε σε αυτή την κατάσταση αλλά δεν μπορούμε να φανταστούμε την σεζόν του 2020 χωρίς τον Sebastien. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Citroen Racing για το πάθος της. Ένα κομμάτι του DNA της Citroen είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τους αγώνες rally και είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι ανήκουμε στις πλέον επιτυχημένες μάρκες στην ιστορία του WRC με 102 νίκες και 8 πρωταθλήματα κατασκευαστών.

Δήλωσε η CEO της Citroen, Linda Jackson. Εν ολίγοις, η Citroen “χάνει” τον κορυφαίο οδηγό της, δεν βρίσκει κάποια αξιόλογη εναλλακτική στην αγορά και έτσι, χωρίς κάποιον να ηγηθεί της προσπάθειας για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου, αποσύρεται από το WRC. Από την άλλη, η γαλλική εταιρία τονίζει πως όχι μόνο θα συνεχίσει, αλλά θα εντείνει την στήριξη της στους πελάτες των C3 R5 ανά τον κόσμο.

Related Articles

Το Le Mans αναβάλλεται για τον Σεπτέμβριο!

cars

Subaru Outback Wilderness. Ακόμα πιο ικανό!

cars

Audi Q3 35 TFSi S Tronic. Συνολικά αναβαθμισμένο

cars

Χάος σε δικαστική αίθουσα στις ΗΠΑ – Επιτέθηκε στον δολοφόνο της αδερφής του και τον ακινητοποίησαν με τέιζερ

Bury

Η 4-θέσια Bentley Bentayga είναι “η λιμουζίνα των SUVs”!

cars

Bentley Bentayga Hybrid. Πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία

cars

Ford. Kαι με «αυτόνομο παρκάρισμα»

cars

Μercedes plug-in υβριδικά. Οικολογία και οικονομία σε πρώτο πλάνο

cars

Ανάκληση Nissan Micra K14

cars