CARSNEWS
NEW MODELS

Η Corvette θα αποκτήσει 1.200 άλογα από την Hennessey

Πέρα του ότι τις δύο εταιρίες τις συνδέει το «πατριωτικό» καθήκον η Hennessey έκανε τα πρώτα της βήματα αναβαθμίζοντας Corvette. Και δεν θα μπορούσε να μην προχωρήσει σε μια ειδική βελτίωση του LS2 V8 της ολοκαίνουργιας C8 προσθέτοντας δύο στροβιλοσυμπιεστές.

Με αυτούς και πολλές άλλες αλλαγές η «πειραγμένη» C8 Corvette θα έχει ισχύ περίπου στα 1.200 άλογα, όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή της η Hennessey, η οποία δίνει και μερικές φωτογραφίες. Φυσικά το tuning περιλαμβάνει σφυρήλατες μπιέλες και πιστόνια, σχέση συμπίεσης στο 10,0:1, ενισχυμένο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη κ.α.

Εξωτερικά θα υπάρχει ένα νέο body kit με την ονομασία CarbonAero, η οποία μαρτυρά το ανθρακόνημα ως το βασικό υλικό κατασκευής. Θα ξεχωρίζει το εμπρός splitter και το airdam καθώς και η πίσω κάρμπον πτέρυγα. Τα φρένα θα είναι της Brembo και η ρυθμιζόμενη ανάρτηση της Penske.

Μέχρι να φτάσει η ώρα της «διπλό-τούρμπινης» C8 η Hennessey έχει ανακοινώσει την διάθεση κιτ μηχανικού υπερσυμπιεστή που ανεβάζει την ισχύ στα 700 άλογα.

Related Articles

Ο ηλεκτροκίνητος αντικαταστάτης του Audi Α3

cars

Αυτά είναι τα νέα Audi S3! Με 310 ίππους και τετρακίνηση

cars

Σκοτώνουν τα μονοθέσια της F1 όταν γεράσουν;

cars

Αυτό είναι το ηλεκτρικό Ford Bronco!

cars

Δοκιμάζουμε το ηλεκτρικό και θαυματουργό Skoda Citigo

cars

F1 GP Ιταλίας 2020: Έτσι το «έχασε» ο Charles Leclerc στη Monza (VIDEO)

cars

Plug-in υβριδική έκδοση με 220 PS για την X2

cars

To Tesla των 25.000 ευρώ και των 700 χλμ. αυτονομίας

cars

Συνεργασία Honda – GM για ηλεκτρικά οχήματα

cars