CARSNEWS
AUTONEWS

Η DS θα αποκαλύψει ένα εντυπωσιακό sedan στις 24 Φεβρουαρίου!

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την παρουσίαση της θρυλικής SM και για να γιορτάσει αυτή την επέτειο, η DS Automobiles θα αποκαλύψει στην έκθεση της Γενεύης, την ίδια έκθεση όπου αποκαλύφθηκε η SM τον Μάρτιο του 1970, ένα ολοκαίνουριο concept sedan. Ένα ολοκαίνουριο concept sedan που εμμέσως, η ίδια επιβεβαιώνει πως θα εμπλουτίσει την γκάμα της κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η DS Automobiles θα παρουσιάσει τη νέα της δημιουργία σε μια ξεχωριστή τοποθεσία στις 24/02/2020 και μπορείτε να παρακολουθήσετε την αποκάλυψη online: https://www.facebook.com/events/452285885440319/

Geplaatst door DS op Donderdag 20 februari 2020

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για την προσθήκη μίας ναυαρχίδας στην κορυφή της γκάμας της DS. Οι πρώτες φήμες για το μοντέλο που από τότε λεγόταν πως ονομαστεί DS8 ή DS9, κυκλοφόρησαν στο “μακρινό” 2018 και φαίνεται πως επιβεβαιώνονται με το πρωτότυπο που θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης. Προς το παρόν, δεν έχουμε πολλές πληροφορίες αλλά το σύντομο teaser-video παρέχει μία σύντομη ματιά σε ένα σχήμα με μία επιβλητική μάσκα και λεπτά, LED φωτιστικά σώματα εμπρός και εντυπωσιακές γραμμές προς τα πίσω. Όσον αφορά στα μηχανικά, υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που λένε πως το νέο sedan της DS θα βασίζεται στην EMP2 πλατφόρμα (την ίδια που χρησιμοποιεί και το Peugeot 508) και πιθανότατα, θα είναι διαθέσιμο και με ένα plug-in υβριδικό κινητήριο σύνολο που συνάδει με την φιλοσοφία εξηλεκτρισμού της γαλλικής φίρμας. Περισσότερα, στις 24 Φεβρουαρίου.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Με την ίδια (περίπου), πετυχημένη συνταγή το νέο Range Rover Sport.

cars

Kia EV6. Το νέο ηλεκτρικό crossover είναι σχεδόν έτοιμο.

cars

Bugatti Chiron Super Sport 300+. Δεν θα μπορούσε να μην περάσει στην παραγωγή!

cars

Mazda3 TCR. Με 350 άλογα και στιλ…

cars

Ξεκινούν οι προ-παραγγελίες για το ID.7

cars

Θρυλική πρόκριση ο Ολυμπιακός: 1-6 τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πέρασε στους «8» του Conference League

cars

Το Ράλλυ Ακρόπολις «κλείνει» τα 70: Κουτσουρεμένο αλλά με θρυλικές ειδικές διαδρομές

cars

Alfa Romeo Giulia Veloce Ti Q4. Φυσικό αφροδισιακό

cars

Οι δοκιμές της Ferrari Purosangue συνεχίζονται.

cars