CARSNEWS
AUTONEWS

Η F1 ξεκινά! Πρεμιέρα στην Αυστρία, στις 5 Ιουλίου!

Έχουν περάσει 184 ημέρες από το τελευταίο Grand Prix που είχαμε την ευχαρίστηση να απολαύσουμε και θα περάσουν άλλες 31 ημέρες μέχρι να δούμε τα μονοθέσια να κάνουν την εμφάνιση τους για τους πρώτους αναγνωριστικούς γύρους της νέας σεζόν. Περισσότερες από 200 ημέρες, αλλά κάθε ημέρα που περνά δεν μειώνεται το πάθος μας. Μονάχα αυξάνεται η ανυπομονησία μας. Επιτέλους όμως, έχουμε ένα σύντομο πρόγραμμα για τους πρώτους 8 γύρους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και η σεζόν ξεκινά στο Red Bull Ring της Αυστρίας για το Rolex Grosser Preis von Osterreich, στις 3-5 Ιουλίου!

Από εκεί και πέρα, θα έχουμε αγώνα κάθε Σαββατοκύριακο με κάποιους να είναι… διπλοί. Τι εννοούμε; Ο δεύτερος αγώνα θα γίνει και πάλι στην Αυστρία, στις 10-12 Ιουλίου. Από εκεί, ο θίασος της Formula 1 θα ταξιδέψει στην Ουγγαρία για ένα Grand Prix στις 17-19 Ιουλίου, πριν “μετακομίσει” στην Αγγλία για το Pirelli British Grand Prix στις 31 Ιουλίου-2 Αυγούστου και το Emirates Formula 1 70th Anniversary Grand Prix, στην πίστα του Silverstone και πάλι, στις 7-9 Αυγούστου. Ο επόμενος γύρος είναι το Grand Prix της Ισπανίας στις 14-16 Αυγούστου και δύο εβδομάδες μετά, έχουμε το Βελγικό Grand Prix στο Spa, στις 28-30 Αυγούστου και το Grand Prix της Ιταλίας στην Monza, στις 4-6 Σεπτεμβρίου. Οκτώ αγώνες σε 63 ημέρες!

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος και όλα αυτά φυσικά, αν μας τα επιτρέψει ο COVID-19. Το πρόγραμμα αυτό είναι προσωρινό και ελπίζουμε να μην υπάρξουν έκτακτες αλλαγές ενώ μετά από αυτούς τους αγώνες, θα προστεθούν επιπλέον ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό σύνολο των 15-18 Grand Prix. Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε ότι οι πρώτες αγώνες θα διεξαχθούν κεκκλεισμένων των θυρών αλλά υπάρχει ακόμα η ελπίδα για την ύπαρξη κοινού αργότερα μέσα στη σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι απόλυτη προτεραιότητα είναι η ασφάλεια και υγεία τόσο των αγωνιζομένων και των υπαλλήλων των ομάδων, όσο και αυτές των θεατών.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Mazda3 στον δρόμο της υπερτροφοδότησης.

cars

«Η Δικαιοσύνη έχει στα χέρια της αυτούσιο το υλικό για τα Τέμπη», αναφέρουν κυβερνητικές πηγές

cars

Έφυγε σε ηλικία 97 ετών “Η Φωνή” της F1, Murray Walker.

cars

Ο Γιώργος Λάνθιμος με τη νέα ταινία του διεκδικεί τον Χρυσό Φοίνικα

Bury

Fiat Panda. 40 χρόνια ουσίας στο σχεδιασμό του

cars

Skoda Enyaq iV. Σε κοινή γραμμή παραγωγής με Octavia και Karoq

cars

Η νέα κι πιο επιθετική Ford Mustang Super Cobra Jet 1800

cars

Στο καλεντάρι του Tour European Rally η Ελλάδα

cars

Νεκρός εντοπίστηκε 56χρονος μέσα σε φορτηγό στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης

Bury