CARSNEWS
NEW MODELS

Η Ferrari είναι το ισχυρότερο brand στον κόσμο

Στην ετήσια αναφορά της η Brand Finance ανακοίνωσε πως η ιταλική φίρμα έχει για δεύτερη συνεχόμενη φορά την υψηλότερη βαθμολογία από κάθε άλλη. Η αξιολόγηση βασίζεται σε ένα σύστημα μέτρησης BSI (Brand Strength Index) στο οποίο λαμβάνονται υπόψη διάφορες παράμετροι.

Η Ferrari συγκέντρωσε 94,1 βαθμούς και ανήκει στο κλαμπ των 12 brands που αξιολογήθηκαν με AAA . Δεν είναι και λίγο αφού το ιταλικό σήμα άφησε πίσω του πασίγνωστες εταιρίες όπως είναι η Coca-Cola, η Disney, η Lego, τα McDonald κ.α. Η Amazon παραμένει η εταιρία με την μεγαλύτερη αξία.

Πέρυσι ήταν μια απόλυτα πετυχημένη χρονιά για τους Ιταλούς που αύξησαν την κερδοφορία τους κατά 9% και φτάνοντας τα 9,1 εκατομμύρια δολάρια. Η Ferrari παρουσίασε τις SF90 Stradale και Roma ενώ έπονται ακόμη τρία μοντέλα στα επόμενα χρόνια με αποκορύφωμα την Purosangue, το πρώτο SUV της μάρκας.

Επίσης η Ferrari έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα ξεκινήσει συνεργασία με τον Giorgio Armani με σκοπό να αυξήσει στο έπακρο τη φήμη και την πολυτέλεια των αξεσουάρ που φέρουν το έμβλημά της.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αισθητική ανανέωση και νέες τεχνολογίες για το Peugeot 308

cars

Το νέο Volkswagen ID.3 πέτυχε ρεκόρ αυτονομίας 531 km!

cars

Αυτό το καλοκαίρι μην ξεχάσετε τη μπαταρία του σκάφους σας

cars

Η Formula E «μάχεται» τον COVID-19

cars

Leclerc και Russell ετοιμάζονται για μια διαφορετική «καριέρα»! (video)

cars

Μεγάλη άσκηση πυρόσβεσης φέρνει κλείσιμο τμήματος της Αττικής Οδού

cars

Το νέο Hyundai SantaFe σπάει το σχεδιαστικό κατεστημένο

cars

Δοκιμάζουμε το Mazda 2 1.5 Auto 90 PS

cars

KIA Sorento PHEV: Με 265 άλογα από αρχές του 2021 στην Ευρώπη

cars