CARSNEWS
NEW MODELS

Η Gazoo Racing βάζει το χεράκι της στο Toyota Yaris GR (Video)

Μετά την εκκίνηση των πωλήσεων του Toyota Yaris GR στην Ιαπωνία και την Ευρώπη ήταν σχεδόν αναπόφευκτο η Gazoo Racing να αναλάβει δράση. Και πάνω στην ήδη πολύ σπορ βάση, το ειδικό αγωνιστικό τμήμα της Toyota έρχεται να βάλει τις δικές του πινελιές, δημιουργώντας ένα πολύ πιο “άγριο” και επιθετικό Yaris GR.

Oι αισθητικές βελτιώσεις είναι πολλές και εμφανείς, ιδίως η τεράστια πλέον γρίλια στο εμπρός μέρος και το χαμήλωμα του προφυλακτήρα κατά περίπου 12 χιλιοστά. Η πλαστική χειρουργική συνεχίζεται και στις εισαγωγές αλλά και στο πλάι, με μαύρο γυαλιστερό πλαστικό, και φθάνει στο πίσω μέρος όπου υπάρχει ένα νέο diffuser και τετραπλό τελικό εξάτμισης.

Υπάρχουν και κάποιες δευτερεύουσες αλλαγές (πλαίσιο πινακίδας από carbon, λωρίδες στο αμάξωμα κ.λπ.), ενώ και στο εσωτερικό υπάρχουν κάποιες περιορισμένες αλλαγές με carbon fiber στο ταμπλό και στις πόρτες καθώς και νέες επενδύσεις στο δάπεδο και τον χώρο αποσκευών.

Η μόνη επέμβαση που βελτιώνει την οδική συμπεριφορά του αυτοκινήτου είναι η μπάρα θόλων που δένει περισσότερο το εμπρός μέρος του αμαξώματος και χάρη στο κόκκινο χρώμα της δίνει και την απαραίτητη αισθητική διάσταση στο όλο θέμα. Τελος υπάρχει ένας καταγραφέας της Gazoo ο οποίος δίνει τα data των επιδόσεων στον οδηγό από ένα track day.

Eπεμβάσεις στον κινητήρα δεν υπάρχουν στην συγκεκριμένη έκδοση, ενώ οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν στην Ιαπωνία και ίσως μερικά από αυτά να έλθουν και στην Ευρώπη. Όσο για το υπόλοιπο Yaris GR πατήστε το play στο video που ακολουθεί και απολαύστε (σε άπταιστα Ιαπωνικά) ένα αυτοκίνητο που σίγουρα θα αφήσει ιστορία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έξω πάμε καλά…

cars

Με υβριδικό σύνολο 1,4 λίτρων και 245 ίππους η νέα Skoda Octavia RS (video)

cars

Preview και πρόγραμμα GP Άμπου Ντάμπι: Κι η αυλαία πέφτει

cars

Το νέο Toyota Yaris μετασχηματίζεται σε SUV

cars

Ford: Παρεμβολές στη διασύνδεση οχημάτων προκαλεί τo WiFi

cars

Συνέντευξη – G. Hall, MoneyGram: «Ήρθαμε να μείνουμε με τη Haas»

cars

Η νέα Mercedes GLA μεταμορφώνεται σε pick-up

cars

Skoda: Επίσημα και η έκδοση Scoutline για το Kamiq

cars

Υβριδικό και τετρακίνητο. Το ανανεωμένο Suzuki Ignis στο μικροσκόπιο του Car and Driver

cars