CARSNEWS
AUTONEWS

Η Gazoo Racing λανσάρει… καλούδια για το κορυφαίο GR Yaris.

Για την Gazoo Racing δεν υπάρχει “less is more”. Υπάρχει “more is more” και το αποδεικνύει με κάθε νέα σειρά aftermarket αξεσουάρ που λανσάρει, χωρίς να υπολογίζει το μοντέλο για το οποίο προορίζονται. Πριν από πολύ λίγο καιρό για παράδειγμα, παρουσίασε το πακέτο που αφορούσε στο Yaris Cross και παρότι μας ξένισε, η ιαπωνική φίρμα δεν σταματά εκεί. Τώρα, τονίζει ότι τίποτα δεν είναι αρκετά ακραίο για να μην μπορεί να δεχθεί τις περιποιήσεις της, λανσάροντας μία σειρά αξεσουάρ για το κορυφαίο GR Yaris!

Το πακέτο της Gazoo Racing περιλαμβάνει ένα νέο, χαμηλότερο και πιο επιθετικό εμπρός splitter που τοποθετείται στο κάτω μέρος του εμπρός προφυλακτήρα και μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 12 χιλιοστά ενώ νέες είναι και οι προσθήκες στα άκρα του προφυλακτήρα, ακριβώς μπροστά από τους τροχούς. Στο πίσω μέρος δε, η ιαπωνική εταιρία το διαφορετικό κάτω μέρος του προφυλακτήρα φιλοξενεί την τετραπλή απόληξη της εξάτμισης ενώ διαθέσιμα είναι και διάφορα επιπλέον διακοσμητικά όπως το ανθρακονημάτινο πλαίσιο της πινακίδας κυκλοφορίας, τα νέα μπουλόνια για τους τροχούς, οι αυτοκόλλητες ρίγες κ.ά. Παρόμοια είναι η εικόνα και στην καμπίνα με διαφορετικά πατάκια, faux-carbon διακοσμητικά και ένα πιο ανθεκτικό πάτωμα για τον χώρο αποσκευών.

Τα μηχανικά του GR Yaris έχουν μείνει ίδια και απαράλλαχτα, με μοναδική διαφορά την προσθήκη μίας μπάρας θόλων για το εμπρός μέρος που “δένει” το πλαίσιο και ενδεχομένως να προσφέρει πέραν της αισθητικής, βελτιωμένη αίσθηση στις στροφές. Κατά τα άλλα, ο 1600άρης, τρικύλινδρος, υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας συνεχίζει να παράγει 261 ίππους και 360 Nm ροπής τα οποία περνούν στον δρόμο μέσω ενός προηγμένου συστήματος τετρακίνησης εξασφαλίζοντας εξαιρετικές επιδόσεις για το βάρους 1.280 κιλών hot-hatch.

The post Η Gazoo Racing λανσάρει… καλούδια για το κορυφαίο GR Yaris. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Land Rover θυμάται και τιμά το Camel Trophy!

cars

Kia EV6. H νέα εποχή της KIA

cars

Πρωτοποριακή 10-ετή εγγύηση λανσάρει η Toyota στην Αγγλία.

cars

Dunlop Sport All Season. Νέο ελαστικό τεσσάρων εποχών

cars

Mansory Cabrera. Προκαλεί ακραίες αντιδράσεις!

cars

Λε Μαν: Το ένα ατύχημα μετά το άλλο στο ξεκίνημα του θρυλικού αγώνα ράλι

cars

Αυτή είναι μία ηλεκτρική Porsche 964 με 500 ίππους!

cars

Δημογλίδου για γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Το περιπολικό είναι και ταξί και ασθενοφόρο και ό,τι χρειαστεί

cars

BMW X7 Dark Shadow Edition. Απολύτως σκοτεινή!

cars