CARSNEWS
AUTONEWS

Η Gazoo Racing περιποιείται το Toyota Yaris Cross.

Η αποστολή της Gazoo Racing είναι να βελτιώνει με κάθε τρόπο που μπορεί τα μοντέλα της Toyota. Όλα τα μοντέλα, με κάθε τρόπο! Το νέο, hot μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας δεν είναι άλλο από το Yaris Cross και η Gazoo Racing δεν θα αφήσει το γεγονός ότι πρόκειται για ένα μικρό, προσιτό crossover να την σταματήσει. Έτσι, παρουσίασε μία ολοκληρωμένη σειρά aftermarket αξεσουάρ που μεταμορφώνουν το Yaris Cross σε έναν… μαχητή των ειδικών διαδρομών, συμπεριλαμβανομένων και των κόκκινων λασπωτήρων για να ολοκληρωθεί το αγωνιστικό look.

Το πακέτο που λανσάρει η Gazoo Racing περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο bodykit με σκούρες λεπτομέρειες που δημιουργεί μία όμορφη αντίθεση όταν το χρώμα που έχει επιλεγεί για το αμάξωμα είναι κάποιο ανοιχτό ή ακόμα καλύτερα, λευκό όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες. Στο kit περιλαμβάνονται επίσης τα φιμέ τζάμια, οι μαύρες 18άρες ζάντες ελαφρού κράματος και η νέα εξάτμιση με την διπλή απόληξη στον πίσω προφυλακτήρα. Όποιος επιθυμεί το κάτι παραπάνω, μπορεί να επιλέξει τους προαναφερθέντες λασπωτήρες (σε μαύρο ή κόκκινο χρώμα), ένα ανθρακονημάτινο πλαίσιο για την πινακίδα κυκλοφορίας, πατάκια κ.ά.

Αυτό που δεν περιλαμβάνει η προσφορά της Gazoo Racing είναι οποιοδήποτε είδους μηχανικές αναβαθμίσεις, οπότε το Yaris Cross παραμένει με τον 1500άρη, υβριδικό βενζινοκινητήρα των 120 ίππων. Τα αξεσουάρ της ιαπωνικής μάρκας όμως, ανοίγουν την όρεξη αναφορικά με μία κορυφαία έκδοση του Yaris Cross με τον υπερτροφοδοτούμενο 1600άρη των 261 ίππων και 260 Nm ροπής που συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης. Δεδομένου ότι τα Yaris και Yaris Cross μοιράζονται την ίδια αρχιτεκτονική, μία τέτοια έκδοση είναι εφικτή σε θεωρητικό επίπεδο αλλά δεν έχει ακουστεί κάτι σχετικό. Οπότε, με την όρεξη και την σειρά των aftermarket αξεσουάρ που βλέπουμε εδώ θα μείνουμε…

The post Η Gazoo Racing περιποιείται το Toyota Yaris Cross. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Γκουστάβο Πογιέτ: Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί σε όλα κόντρα στη Γεωργία για να προκριθούμε

cars

Τρικύλινδρο και τετρακίνητο το Toyota Yaris GR-4;

cars

Jaguar Land Rover. Σχεδιάζει το μέλλον

cars

Jeep Wrangler Xtreme Recon. Για πολύ άγριες καταστάσεις.

cars

Ford Transit Custom. Διαθέσιμο  από 199€ το μήνα

cars

Η Audi είναι έτοιμη για την στροφή στην ηλεκτροκίνηση!

cars

Με την ίδια (περίπου), πετυχημένη συνταγή το νέο Range Rover Sport.

cars

Η Alfa Romeo ετοιμάζει νέο μεγάλο μοντέλο

cars

Σκοτώθηκε σε ηλικία  55 ετών ο Ken Block!

cars