CARSNEWS
AUTONEWS

Η Genesis αποκαλύπτει το GV80!

Η πρώτη φορά που είδαμε το GV80, σε μορφή concept τότε, ήταν τον Απρίλιο του 2017 οπότε μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι η Genesis δεν βιάστηκε ιδιαίτερα για το μεγάλο, πολυτελές SUV της. Έπρεπε να φτάσουμε μέχρι το 2020 για να νιώσει η κορεατική φίρμα ότι είναι έτοιμη για να το παρουσιάσει  και να το λανσάρει στην αγορά στην κατάσταση που αυτή το ήθελε και με τα standards που αυτή έθεσε, αλλά το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται πως την δικαιώνει – εμφανισιακά τουλάχιστον.

Το GV80 όπως αποκαλύπτεται από τις teaser εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Genesis, μένει πιστό στο πρωτότυπο του 2017 αν και έχει αλλάξει ώστε να περάσει επιτέλους στην παραγωγή. Στο εμπρός μέρος για παράδειγμα, τα φωτιστικά σώματα δεν είναι μονάχα δύο λεπτές, LED λωρίδες αλλά αυτό το σχήμα έχει διατηρηθεί στην “υπογραφή” ενώ η Crest γρίλια είναι σχεδόν πανομοιότυπη με αυτήν του concept. Κατά τα άλλα, φαίνεται ότι οι κάπως… στρογγυλεμένες λεπτομέρειες του concept έχουν δώσει την θέση τους σε περισσότερες γωνίες ενώ στο εσωτερικό, βλέπουμε πως οι σχεδιαστές κινήθηκαν στην κατεύθυνση που έδειξε το πρωτότυπο αλλά με μερικές μικρές διαφοροποιήσεις.

Προς το παρόν, αυτά αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας η Genesis και δεν είναι σε καμία περίπτωση λίγα αλλά για όλες τις πληροφορίες, θα πρέπει να περιμένουμε λίγες ημέρες ακόμα. Η εταιρία αναφέρει ότι το GV80 θα λανσαριστεί παγκόσμια εντός του 2020, με τις πωλήσεις στην εγχώρια αγορά της Ν. Κορέας να ξεκινούν τον μήνα που διανύουμε.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μαρία Ιωαννίδου: «Ντροπή τους που γράφουν για την ηλικία μου, θα μπορούσα να κάνω μήνυση»

cars

Ηyundai Tucson plug-in hybrid. Με διευρυμένες επιλογές η γκάμα του νέου Tucson

cars

Παγιδευμένοι – Spoiler: Ποιος θα είναι το επόμενο θύμα των αδίστακτων εκβιαστών;

cars

Τρία διαφορετικά Audi “RS” σε μία αναμέτρηση!

cars

Τελικά υπάρχουν όρια! Η Audi λέει όχι σε 4-κύλινδρα RS μοντέλα!

cars

Ένας νεκρός και 43 εγκλωβισμένοι από πτώση τελεφερίκ στην Τουρκία

Bury

Η Zeekr ετοιμάζεται να μπει στην ευρωπαϊκή αγορά

cars

Το Subaru WRX STI κάνει ρεκόρ στη Transfagarasan (video)

cars

Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Η κακοκαιρία Daniel βάζει εμπόδια στα πληρώματα και στους οργανωτές

cars