CARSNEWS
NEW MODELS

Η Hennessey εξορκίζει και ανασταίνει τη Camaro! (video)

Όπως για παράδειγμα με αυτή την φωτογραφία όπου ένας μηχανικός της εταιρίας έχει σταυρώσει δύο κλειδιά και προφανώς προκαλεί τον αιώνιο αντίπαλο της Camaro. Αυτός δεν είναι άλλος από το Ford Mustang που σε όλα αυτά τα χρόνια της κόντρας καταφέρνει να στέκεται πάνω από την Chevy έχοντας σχεδόν διπλάσιες πωλήσεις.

Τώρα, η Hennessey θα ήταν αδύνατο να μην προσφέρει νέα κιτ αναβάθμισης για τη νέα Camaro (στην έκδοση ZL1 με τον V8 6.2 των 650 ίππων). Μάλιστα υπάρχουν τρεις βασικές επιλογές που ανεβάζουν την ισχύ από τους 850 έως τους 1.200 ίππους. 

Η βασική είναι η HPE850 και κατεβάζει το 0-96 km/h στα 2,7 sec (περίπου 1 sec ταχύτερα από την ZL1) με το τέταρτο του μιλίου να πραγματοποιείται σε 10,4 sec και την τελική στα 217 km/h.

Μετά έρχεται το πακέτο “The Exorcist” (Εξορκιστής) με τα άλογα να αυξάνονται στα 1.000 και την επιτάχυνση από στάση να πέφτει στα μόλις 2,1 sec και με την διαδικασία των 0-400 m να βρίσκεται στα επίπεδα ενός dragster, κάτω από τα 10 sec!

Τέλος υπάρχει και το πακέτο “Resurrection” (Ανάσταση) όπου βαριές μετατροπές και αναβαθμίσεις εκτοξεύουν την ισχύ στα 1.200 PS και ρίχνουν το 0-400 m στα 9,3 sec. Πραγματικά απίστευτα νούμερα!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το προπονητικό κέντρο της FC Bayern βάζει στην πρίζα το Audi e-tron

cars

Αποκαλύφθηκε η πρώτη υβριδική Maserati

cars

Πώς διαμορφώνεται η λιανική τιμή πώλησης ενός αυτοκινήτου

cars

Αξιωματικός της Τροχαίας κινείται ανάποδα σε μονόδρομο με ανασφάλιστο δίκυκλο (video)

cars

Black Friday για τη Mercedes στην Κίνα – Ρίχνει τις τιμές για να τονώσει τις πωλήσεις

cars

Mercedes: Στην κορυφή για έκτη συνεχή χρονιά

cars

Ποια είναι τα κρυφά μυστικά της απίστευτης McLaren Speedtail;

cars

To Hyundai Coupe επιστρέφει και είναι κεντρομήχανο

cars

H BMW διευρύνει τη γκάμα των diesel κινητήρων με ήπια υβριδικά σύνολα

cars