CARSNEWS
NEW MODELS

Η Hofele κάνει εξαθέσια μία Mercedes-AMG G 63 (video)

Το μεγάλο SUV της Mercedes, η AMG G 63, είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους βελτιωτές που ειδικεύονται στα μοντέλα της εταιρείας της Στουτγάρδης. Μεταξύ αυτών και η Hofele, η οποία δεν ασχολήθηκε με τον κινητήρα. Έτσι ο V8 των 4,0 lt πίσω από την μεγάλη, κάθετη και διαφοροποιημένη μάσκα με το σήμα της εταιρείας βελτιώσεων εξακολουθεί να αποδίδει 585 PS και 849 Nm και να επιταχύνει το βαρύ SUV από στάση έως τα 100 km/h σε 4,5 sec κινώντας όλους τους τροχούς.

Οι οποίοι για την περίσταση έχουν τροχούς 24 ιντσών που καλύπτονται από φουσκωμένα φτερά. Οι προεκτάσεις τους όπως και άλλα στοιχεία του αμαξώματος είναι από ανθρακονήματα,. Χαρακτηριστικά είναι τα σκαλοπάτια που εκτείνονται και μαζεύουν ηλεκτρικά όταν ανοίγουν και κλείνουν οι πόρτες, αντίστοιχα, ενώ ενσωματώνουν και τις απολήξεις της εξάτμισης.

Ιδιαίτερο στοιχείο είναι και οι LED προβολείς στην οροφή είναι πολυτελέστατο, με επενδύσεις από δέρμα ή αλκαντάρα ή συνδυασμό και των δύο και με τη δυνατότητα τετραθέσιας ή εξαθέσιας διαμόρφωσης. Στην τελευταία περίπτωση προστίθεται μια τρίτη σειρά με δύο ανεξάρτητα καθίσματα, η οποία μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί αν απαιτείται περισσότερες χώρος για τις αποσκευές. Φυσικά υπάρχουν και πολλές δυνατότητες εξατομίκευσης που αν επιλεγούν αυξάνουν και άλλο την ήδη υψηλή τιμή.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το απίστευτο ποσό για ένα τραπεζάκι μπιλιάρδου με την υπογραφή της Rolls Royce

cars

Η Ford ετοιμάζει και ένα μικρότερο Mach-E

cars

ΜΧ-30, ξεκίνησε η παραγωγή του πρώτου ηλεκτρικού Mazda

cars

«Δεν ήθελα να γίνω γνωστός ως “ο γιός του πατέρα μου”»

cars

Ηλεκτρικό αυτοκίνητο: από τα 400V στα 800V

cars

H DS Automobiles είναι η premium εταιρία με το χαμηλότερο CO2

cars

Στο Τέξας το νέο εργοστάσιο της Tesla

cars

Μια σπάνια Lancia Delta Integrale Martini αναζητά ιδιοκτήτη

cars

V2X, η τεχνολογία που θα απογειώσει την ασφάλεια των αυτοκινήτων

cars