CARSNEWS
AUTONEWS

Η Hofele φέρνει “αέρα Maybach” στην Mercedes GLE.

Η Mercedes-Maybach δεν πρόκειται να ασχοληθεί ποτέ με… υποδεέστερα μοντέλα της γκάμας της Benz. Εστιάζει μόνο στα κορυφαία και παρουσιάζει υπερπολυτελείς εκδόσεις που απευθύνονται σε λίγους ανθρώπους με ιδιαίτερο γούστο και πολύ βαθιές τσέπες αλλά τώρα υπάρχει μία εναλλακτική που φέρνει λίγη από την αύρα της Maybach στις μάζες. Τρόπος του λέγειν βεβαίως καθώς η Mercedes-Benz GLE της Hofele δεν είναι ακριβώς αυτό που θα ονόμαζε κάποιος “προσιτή”.

Καταρχάς, να αναφέρουμε ότι η “Ultimate HGLE” όπως ονομάζει η Hofele το εν λόγω μοντέλο, είναι διαθέσιμη με οποιοδήποτε κινητήριο σύνολο στην γκάμα της GLE, από την ταπεινή 300d έως και την κορυφαία, 63 αν και η έκδοση που απεικονίζεται βασίζεται στην 450. Από εκεί και πέρα, δεν απαιτείται ιδιαίτερη προσπάθεια για να εντοπίσεις μία Ultimate HGLE, χάρη στην έντονη διχρωμία του αμαξώματος (Obsidian Black με Tiffany Gold) αλλά και στη νέα μάσκα με τις χρωμιωμένη γρίλια και στις νέες ζάντες ελαφρού κράματος 23 ιντσών.

Ανοίγοντας την πόρτα δε, αντικρίζουμε ένα 4-θέσια εσωτερικό (καθώς ο τριθέσιος “καναπές” πίσω έχει αντικατασταθεί με δύο ανεξάρτητα καθίσματα) όπου κάθε επιφάνεια έχει επενδυθεί εκ νέου είτε με δέρμα Nappa, είτε με Alcantara ενώ ακόμα και το πάτωμα του χώρου αποσκευών έχει ξύλινη επένδυση που μπορεί να μην είναι ότι πιο πρακτικό, αλλά προσθέτει πόντους στους τομείς της εμφάνισης και της πολυτέλειας. Από το πακέτο δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δύο οθόνες στο πίσω μέρος των προσκεφάλων των εμπρός καθισμάτων, η μεγάλη ηλιοροφή ούτε ο ατμοσφαιρικός φωτισμός της καμπίνας. Άγνωστη είναι πάντως η τιμή της Ultimate HGLE της Hofele, αν και υποθέτουμε πως είναι σημαντικά ακριβότερη από το μοντέλο στο οποίο βασίζεται…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο Lexus NX. Το πρώτο plug-in της!

cars

Τι αποκαλύπτει ο γραφικός χαρακτήρας για την προσωπικότητα σου

Bury

Το Renault 5 αναγεννιέται ως ηλεκτρικό!

cars

Peugeot 508 1.5 BlueHdi EAT 8. Η αρχοντιά του σεντάν

cars

Σαν σήμερα 24 Μαρτίου: Το ΝΑΤΟ βομβαρδίζει το Κοσσυφοπέδιο

cars

Κινούμαι Ηλεκτρικά 2: Καταβλήθηκαν οι επιδοτήσεις σε 676 δικαιούχους

cars

Jeep Compass. Ένα αυθεντικό Jeep

cars

Φυλάκιση 18 μηνών για την υπεύθυνη για τα όπλα για τον θάνατο της Χαλίνα Χάτσινς στα γυρίσματα του «Rust»

cars

Η ηλεκτρική Macan θα είναι μία αυθεντική Porsche!

cars