CARSNEWS
AUTONEWS

Η Honda δεν ξεχνά το S2000 και το πρώτο Civic Type R!

Το Tokyo Auto Salon πλησιάζει (10-12 Ιανουαρίου 2020) και η Honda Access, το τμήμα της Honda που είναι υπεύθυνο για τα aftermarket εξαρτήματα και αξεσουάρ ανακοίνωσε την παρουσία του στην εγχώρια έκθεση για το αυτοκίνητο. Μία ανακοίνωση που δίχως αμφιβολία, σκορπίζει την χαρά στους οπαδούς της φίρμας αφού περιλαμβάνει δύο εμβληματικά μοντέλα: το S2000 και το πρώτο Civic Type R.

Το πρώτο concept της Honda Access ονομάζεται “S2000 20th Anniversary Prototype” και δημιουργήθηκε λαμβάνοντας υπόψιν τις προτάσεις των πελατών, ειδικά για την 20η επέτειο από το λανσάρισμα του ιαπωνικού roadster το 1999. Από την μοναδική φωτογραφία που έχουμε στη διάθεση μας, παρατηρούμε τον νέο, επιθετικό προφυλακτήρα με την μεγαλύτερη γρίλια, τα φιμέ εμπρός φωτιστικά σώματα και το μαύρο περίγραμμα του παρμπρίζ. Ανασχεδιασμένοι είναι και οι καθρέπτες ενώ το πακέτο που πιθανότατα περιλαμβάνει κι άλλα ενδιαφέροντα αξεσουάρ, ολοκληρώνουν οι νέες ζάντες ελαφρού κράματος και κάποιες τροποποιήσεις στην ανάρτηση.

Το δεύτερο έκθεμα της Honda Access είναι το “Civic Cyber Night Japan Cruiser 2020” και όπως βλέπεις, βασίζεται στο Civic Type R πρώτης γενιάς. Σύμφωνα με την ιαπωνική φίρμα, αυτό είναι μία σύγχρονη επανερμήνευση του αυθεντικού με βάση τις προτιμήσεις των νέων σήμερα και διαθέτει ένα πιο επιθετικό bodykit, νέες ζάντες ελαφρού κράματος, μία μεγάλη αεροτομή στο τελείωμα της οροφής και εκμοντερνισμένα φωτιστικά σώματα. Η Honda Access θα έχει πολλά και διάφορα στο περίπτερο της στο Tokyo Auto Salon αλλά αυτά τα δύο έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον αφού στα άλλα συμπεριλαμβάνονται ένα ευέλικτο minivan και το Aibou, το πρώτο αυτοκινητάκι της Honda για παιδιά.

Related Articles

Ο νέος περιστροφικός κινητήρας δίνει νέα πνοή στο sports car project της Mazda.

cars

Η Maserati βαφτίζει το νέο SUV της, Grecale!

cars

J2US – Επανενώθηκαν Στέλλα και Βαγγέλης Κoνιτόπουλος:«Νόμιζαν ότι είμαστε τσακωμένοι, υπήρξαν μικροεγωισμοί

cars

Αυτό είναι το νέο Lexus NX πριν το επίσημο ντεμπούτο του!

cars

Volvo.  Πρόγραμμα Personal Service από τη Βελμάρ

cars

Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Hyundai Ioniq 5.

cars

Βλάβη στα συστήματα πληροφορικής παρέλυσε 12 από τα 14 εργοστάσια της Toyota στην Ιαπωνία

cars

Νέο Volkswagen Golf R. Το ισχυρότερο Golf τα κάνει όλα… καλύτερα!

cars

Lamborghini: Καμία σχέση μεταξύ Sian και νέας Aventador σχεδιαστικά.

cars