CARSNEWS
NEW MODELS

Η Hyundai έτοιμη να κατακτήσει τους αιθέρες


Η HYUNDAI MOTOR GROUP ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ. ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΤΗΣ DRONE ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ CES, Ο ΚΟΡΕΑΤΙΚΟΣ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΧΕΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.

  • 13/1/2020

Έτσι, διόρισε την Pamela Cohn ως αντιπρόεδρο για να ηγηθεί της Παγκόσμιας Στρατηγικής και Λειτουργιών του Ομίλου στην Διεύθυνση Αστικής Αεροπορικής Κινητικότητας (UAM). Η Cohn δεν πάει μόνη αλλά μαζί με την ομάδα της από την Ascension Global, μια εταιρία που ίδρυσε η ίδια με πολυετή πείρα στη διαχείριση drones.

Μέσω της Διεύθυνσης UAM, η Hyundai στοχεύει στην παροχή λύσεων κινητικότητας καθώς η αστική αεροπορική κινητικότητα πρόκειται να αποτελέσει σημαντικό πυλώνα μιας ολοκληρωμένης λύσης μεταφορών του μέλλοντος με τα Purpose Built Vehicles (PBV) και Hub για την αντιμετώπιση της συνεχώς αυξανόμενης κυκλοφοριακής συμφόρησης στις μεγαλουπόλεις σε όλο τον κόσμο.

Υπενθυμίζεται ότι η Hyundai παρουσίασε μόλις πριν λίγες ημέρες το personal air vehicle (PAV) S-A1, το οποίο κατασκευάστηκε σε συνεργασία με την Uber Elevate, καθώς η Uber και η Hyundai συμφώνησαν να συνεργαστούν για την εναέρια κυκλοφορία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

GP Σάο Πάολο: Τι είπε ο poleman Kevin Magnussen μετά το ιστορικό του επίτευγμα

cars

Τα σαλόνια του αύριο: Υλικά και τεχνολογίες

cars

Επετειακή έκδοση για το Toyota Prius

cars

Ferrari εισβάλλει σε εστιατόριο

cars

Σωστά η Ferrari μπήκε στα SUV με την Purosangue; Ο Frank Stephenson έχει την απάντηση (video)

cars

Η Sony παρουσιάζει το δικό της ηλεκτρικό αυτοκίνητο (Video)

cars

Η Mercedes ποντάρει στις μπαταρίες των Κινέζων

cars

Τα… γαλλικά του Hamilton!

cars

H Mercedes A45 AMG των 600 ίππων καταρρίπτει κάθε ρεκόρ

cars