CARSNEWS
AUTONEWS

Η Hyundai επιβεβαιώνει και “teasάρει” το καυτό, i20 N!

Επιτέλους! Οι φήμες σχετικά με το λανσάρισμα μίας σπορ έκδοσης του i20 κυκλοφορούν ήδη από το 2017 αλλά η Hyundai αρνούνταν πεισματικά να επιβεβαιώσει οτιδήποτε σχετικά. Έπρεπε να περιμένουμε μέχρι να παρουσιαστεί η νέα γενιά για να παραδεχθεί η κορεατική φίρμα ότι ετοιμάζει το καυτό, i20 N και ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να το κάνει, είναι με την δημοσίευση των πρώτων επίσημων φωτογραφιών του επερχόμενου μοντέλου. Ένα είδος άτυπου teaser που μας δείχνει ένα βαριά καμουφλαρισμένο πρωτότυπο να δοκιμάζεται δίπλα στο World Rally Car και το κεντρομήχανο, RM19 που περιμένουμε να πάρει τη μορφή ενός halo sports car κάποια στιγμή στο προσεχές μέλλον.

Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν το i20 N, στο γνώριμο γκρι χρώμα της N Performance και εξοπλισμένο με νέες ζάντες ελαφρού κράματος οι οποίες φιλοξενούν το σαφώς αναβαθμισμένο σύστημα πέδησης με τους μεγάλους δίσκους – τουλάχιστον στον εμπρός άξονα. Παράλληλα, φαίνεται πως το i20 N “κάθεται” πιο κοντά στο έδαφος σε σύγκριση με το βασικό μοντέλο ενώ το καμουφλάζ κρύβει τους νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, καθώς και οποιαδήποτε άλλη σπορ λεπτομέρεια έχει ετοιμάσει το σχεδιαστικό τμήμα της εταιρίας για τη νέα προσθήκη στην γκάμα της. Όπως περιμένουμε από ένα teaser, οι επίσημες πληροφορίες είναι απειροελάχιστες και περιορίζονται σε γενικότητες όπως το πόσο… αξιόμαχο θα είναι το μικρό Hyundai στην πίστα. Κατά τα άλλα, δεν μάθαμε κάτι νέο. Βασικά, δεν επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που κάνουν λόγο για χρήση ενός turbo 1600άρη με περίπου 200 άλογα αλλά δεν πιστεύουμε ότι αυτές οι φήμες απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

 

Ούτε μάθαμε πότε θα παρουσιαστεί επίσημα το i20 N. Αυτό που ακούγεται είναι πως θα ενταχθεί στην γκάμα της N Performance ήδη από τις αρχές του νέου έτους, δίπλα στο i30 N και το επερχόμενο Kona N. Σε κάθε περίπτωση, η Hyundai θα μας τροφοδοτεί με νέες πληροφορίες όσο περνά ο καιρός, μέχρι να φτάσουμε στο σημείο της αποκάλυψης του νέου μοντέλου!

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Volvo. Νέα εφαρμογή για τους οδηγούς Plug-in υβριδικών μοντέλων

cars

Audi. Με πολλές επιλογές plug-in υβριδικών μοντέλων

cars

Audi Q4 e-tron & Q4 Sportback e-tron. Διαθέσιμα και στη χώρα μας από 44900 Ευρώ

cars

Fiat 500. Πεντάστερο από τον Green NCAP

cars

Nissan. Ευφάνταστη η παλέτα χρωμάτων Ariya

cars

H Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid με βελτιωτικό πακέτο της TechArt

cars

Formula 1: Ο Φερστάπεν πήρε την pole position και στο Άμπου Ντάμπι

cars

Jaguar: Αμιγώς ηλεκτρική από το 2025!

cars

Jeep Wrangler 4xe. Πλησιάζει στην Ευρώπη… 

cars