CARSNEWS
AUTONEWS

Η Hyundai θέλει να φέρει τα minivan ξανά στο προσκήνιο με το Staria.

Την εποχή που ζούμε ακούγεται περίεργο αλλά υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που δεν πετάνε την σκούφια τους για τα SUV. Υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες αυτοκινήτων που καλύπτουν εξίσου καλά κάποιες από τις βασικές ανάγκες και μία από αυτές, είναι η “εξαφανισμένη” των minivans. Προφανώς υστερούν στον παράγοντα coolness αλλά γι’ αυτό η Hyundai είναι έτοιμη να παρουσιάσει το Staria, διορθώνοντας τις όποιες προκαταλήψεις με ένα… διαστημικό μοντέλο με premium φιλοδοξίες.

Ο σχεδιασμός του Staria είναι φουτουριστικός και λιτός, χωρίς όμως να είναι φτωχός. Μπροστά, ξεχωρίζει η λεπτή LED μπάρα που καλύπτει ολόκληρο το πλάτος του αμαξώματος ενώ λίγο πιο κάτω, η μεγάλη γρίλια φιλοξενεί τα φώτα που είναι τοποθετημένα χαμηλά και στα άκρα της μάσκας. Στο προφίλ και το πίσω μέρος δεν υπάρχουν εκπλήξεις καθώς οι σχεδιαστές δεν μπορούν να κάνουν πολλά οπότε περνάμε απευθείας στην καμπίνα όπου η κατεύθυνση στην οποία θέλει να κινηθεί η Hyundai με το νέο Staria γίνεται ακόμα πιο εμφανής. Πολυτέλεια, χώροι και τεχνολογία είναι οι λέξεις που περιγράφουν το εσωτερικό του κορεατικού minivan ενώ το μόνο που απομένει τώρα, δεδομένων των αποκαλυπτικών φωτογραφιών που δημοσίευσε η Hyundai, είναι να μάθουμε για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Staria.

Ρεαλιστικά, δεν περιμένουμε να το δούμε στην χώρα μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να παρατηρήσουμε τι μπορεί να κάνει η Hyundai σε μία κατηγορία που δεν φημίζεται για το avantgarde design.

The post Η Hyundai θέλει να φέρει τα minivan ξανά στο προσκήνιο με το Staria. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέα Mercedes-Benz T-Class. Oλοκαίνουρια πρόταση στη κατηγορία των βαν

cars

Αποθέωσε τη Σάκκαρη η Σβιόντεκ – «Είσαι πραγματικά ένας από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους, ομορφαίνεις τα αποδυτήρια»

cars

Ιωαννίδης Α.Ε. Πολύ σημαντική προσφορά

cars

Το Toyota GR Super Sport πάτησε για πρώτη φορά πίστα!

cars

Η Daihatsu ξεσαλώνει στο Tokyo Auto Salon.

cars

Honda CRF1100L Africa Twin και Africa Twin Adventure Sports. ¨Έρχονται εντός του έτους

cars

Σκότωσαν το μεγαλύτερο ανακόντα στον κόσμο

cars

Jeep Compass. Έναρξη παραγωγής στο Melfi

cars

Ράλλυ Ακρόπολις 2023: Η κακοκαιρία Daniel βάζει εμπόδια στα πληρώματα και στους οργανωτές

cars