CARSNEWS
AUTONEWS

Η Hyundai παρουσιάζει το Elantra N TCR… και όχι μόνο!

Η Hyundai Motorsport εμπλουτίζει την γκάμα των αγωνιστικών της με ένα ακόμα μοντέλο στην TCR κατηγορία κι αν αναρωτιέσαι “γιατί”, η ίδια η εταιρία παρέχει την απάντηση: Τα TCR αγωνιστικά που προσφέρει στους πελάτες της ανά τον κόσμο πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικά της γκάμας της σε διάφορες χώρες. Γι’ αυτό στην υπάρχουσα γκάμα που αποτελείται από το i30 N TCR και το Veloster N TCR προστίθεται το Elantra N TCR για τις αγορές όπου το συγκεκριμένο μοντέλο πωλείται και οι πελάτες της θέλουν κάτι διαφορετικό.

Όπως είναι απόλυτα λογικό, το Elantra N TCR έχει εξοπλιστεί με ένα αγωνιστικό bodykit που προσφέρει την απαραίτητη downforce. Το bodykit αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, φαρδύτερα φτερά που αυξάνουν τα μετατρόχια και δίνουν την δυνατότητα τοποθέτησης μεγαλύτερων τροχών, ένα μεγάλο splitter εμπρός και μία ακόμα μεγαλύτερη αεροτομή πίσω. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας δίλιτρος, υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας σύμφωνα με τους κανονισμούς της συγκεκριμένης κατηγορίας, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο, σειριακό κιβώτιο και το Elantra TCR έχει ήδη ολοκληρώσει μία τρίμηνη περίοδο δοκιμών κατά τη διάρκεια της οποίας διένυσε περισσότερα από 5.000 χιλιόμετρα σε διάφορες ευρωπαϊκές πίστες.

Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το αγωνιστικό Elantra όμως, είναι ότι στο τέλος του video παρουσίασης του κρύβεται ένα “easter egg”. Η Hyundai ετοιμάζει ήδη την έκδοση “N” και μπορείς να δεις ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο να ξεπροβάλλει από το γκαράζ στα τελευταία δευτερόλεπτα του video. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες αλλά με δεδομένο το πρόσφατο ιστορικό της Hyundai N (βλ. i30 N και Veloster N) μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι θα έχει ενδιαφέρον. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν, καθώς θα έχουμε εξελίξεις στο μέλλον.

The post Η Hyundai παρουσιάζει το Elantra N TCR… και όχι μόνο! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Honda Jazz e:HEV – Με νέα έκδοση Advance Sport

cars

Η Porsche αυξάνει το μερίδιο της στη Rimac στο 24%.

cars

VW. Πανελλήνια πρεμιέρα του νέου Golf στην «Αυτοκίνηση 2019»

cars

Renault Megane E-Tech Electric. Το Megane ηλεκτρικό και crossover.

cars

Volvo XC60. Ακόμη πιο “έξυπνο”

cars

Ford. Kαι με «αυτόνομο παρκάρισμα»

cars

Η πριγκίπισσα της Ολλανδίας, Αμαλία το έσκασε στην Ισπανία – Τι αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης

cars

Εικόνες καταστροφής άφησε πίσω της η μεγάλη φωτιά στον Ναύσταθμο της Κρήτης

cars

Cupra El-Born. Το πρώτο ηλεκτρικό hot-hatch του VW Group.

cars