CARSNEWS
AUTONEWS

Η Kia παρουσιάζει το νέο K8 για τις Η.Π.Α.

Οι εταιρίες που απαρτίζουν το Hyundai Group είναι σε ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης όπως αποδεικνύεται από τα νέα προϊόντα που λανσάρουν. Η Genesis είναι ακόμα νέα οπότε τώρα διαμορφώνει τον χαρακτήρα της, η Hyundai ακολουθεί τον δικό της δρόμο που έγινε σαφής στην Ευρώπη με το ολοκαίνουριο Tucson και η Kia, παρότι δεν ενστερνίζεται πλήρως την εκκεντρικότητα της αδερφής της, φαίνεται πως ακολουθεί ένα παράλληλο μονοπάτι. Δες για παράδειγμα το K8 που θα αντικαταστήσει το Cadenza στις Η.Π.Α.

Ένα εντυπωσιακό sedan με μήκος που υπερβαίνει κατά ελάχιστα τα 5 μέτρα και διαθέτει πλέον χαρακτηριστικό design. Υπάρχουν φυσικά στοιχεία που το “δένουν” με το πρόσφατο παρελθόν, όπως η tiger nose γρίλια της κορεατικής μάρκας αλλά ο σχεδιασμός του K8 εκδηλώνει περισσότερο απ’ οτιδήποτε άλλο τη νέα πορεία που χαράσσει η Kia για τον εαυτό της. Το K8 χαρακτηρίζεται από μία αβίαστη ροή στις γραμμές του αμαξώματος και ενώ είναι σαφώς πιο τολμηρό και σαφώς πιο μοντέρνο από το μοντέλο που αντικαθιστά, δεν κουράζει το μάτι, ούτε φορτώνει το μυαλό με περιττές λεπτομέρειες. Είναι σύγχρονο χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα να το δείξει ή να το αποδείξει.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση πάντως, την παράσταση κλέβει η επιβλητική μάσκα με τη νέα γρίλια και το νέο σήμα της εταιρίας ακριβώς από πάνω της, τα λεπτά φωτιστικά σώματα και στο πίσω μέρος, η απόφαση των σχεδιαστών να υιοθετήσουν την λύση με την ενιαία μπάρα LED που καταλήγει σε δύο “σχιστά” φανάρια που εκτείνονται στο τελείωμα των φτερών. Δυστυχώς, δεν έχουμε στη διάθεση μας εικόνες από την καμπίνα, ούτε τα τεχνικά χαρακτηριστικά καθώς αυτά θα αποκαλυφθούν αργότερα. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πλάνα για να λανσαριστεί το Kia K8 στην ευρωπαϊκή αγορά .

The post Η Kia παρουσιάζει το νέο K8 για τις Η.Π.Α. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Όταν η εικονική πραγματικότητα δεν πάει πολύ καλά

cars

Το teasing της νέας BMW M4 GT3 ξεκινά νωρίς… πολύ νωρίς!

cars

Skoda Enyaq iV. Διαθέσιμο σε δελεαστική τιμή

cars

Ήδη στα σκαριά η πιο σκληροπυρηνική BMW M3 CS.

cars

Η Volkswagen συνεχίζει με το νέο Amarok.

cars

Skoda. Με νέο κέντρο κατασκευής test cars και πρωτοτύπων

cars

Η GM σκοπεύει να γίνει αμιγώς ηλεκτρική μέχρι το 2035.

cars

Η Mazda είναι έτοιμη να αποκαλύψει το νέο BT-50.

cars

Γι’ αυτό… αρπάχτηκαν Λουτσέσκου και Αλμέιδα – «Δεν με σεβάστηκες, απαράδεκτο»!

cars