CARSNEWS
NEW MODELS

Η Koenigsegg μάς ξεναγεί σε μια έκθεση που δεν έγινε ποτέ (Video)

Το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου η απειλή του Κορωνοϊού ήταν πλέον ορατή για τις περισσότερες χώρες της ευρωπαϊκής ηπείρου. Κανείς βέβαια βέβαια δεν μπορούσε να φανταστεί το τι πρόκειται να ακολουθήσει, κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος και τις διαστάσεις που θα έπαιρνε αυτό.

Βλέποντας το ποτήρι μισογεμάτο και το εκθεσιακό κέντρο που συνορεύει με το αεροδρόμιο της Γενεύης να παίρνει ζωή, οι διοργανωτές της Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου που φιλοξενεί κάθε χρόνο η ελβετική πόλη, διαβεβαίωναν ότι όλα βαίνουν καλώς και ότι το καταξιωμένο motor show δεν πρόκειται να ματαιωθεί.

Η εξέλιξη των πραγμάτων βέβαια τους διέψευσε ή αν προτιμάτε τους ανάγκασε να ακυρώσουν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή ένα event που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 1949 μέχρι και σήμερα.

Το γεγονός καταγράφηκε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο από την κάμερα της Koenigsegg, η οποία διατήρησε τον εκθεσιακό χώρο της ώστε να πραγματοποιήσει μέσω Διαδικτύου την παγκόσμια πρεμιέρα των εντυπωσιακών Gemera και Jesko.

Μέσα σε ένα πραγματικό εργοτάξιο που δεν θυμίζει σε τίποτα έκθεση αυτοκινήτου, δύο πανίσχυρα hypercars είναι έτοιμα να αντικρίσουν για πρώτη φορά τον κόσμο. Την σκληρή πραγματικότητα που πολλές φορές ξεπερνά ακόμα και τη φαντασία.

Περισσότερα όμως στο video που ακολουθεί με οικοδεσπότη τον C. Koenigsegg, o οποίος μας ξεναγεί στους χώρους που είχε δημιουργήσει η σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία για να υποδεχθεί τους καλεσμένους της.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

To VW Arteon θα έχει και shooting brake έκδοση!

cars

Η χρυσή εποχή των ράλι: Δείτε ένα υπέροχο video με τα αξέχαστα αυτοκίνητα του Group B

cars

Χορεύοντας μπαλέτο για 4 τροχούς στο Nurburgring (Video)

cars

Ώρα ανανέωσης για τα Volvo S90/ V90

cars

Η Ford Motor Hellas λαμβάνει μέτρα κατά του κορωνοϊού

cars

Πώς δουλεύει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο;

cars

Εντός στόχου παραγωγής η Mercedes-Benz EQC

cars

Επίσημο: H Porsche Taycan Cross Turismo θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2020!

cars

Η Lexus αναβάλλει την παρουσίαση του νέου IS

cars