CARSNEWS
AUTONEWS

Η Land Rover υπαινίσσεται πως η pickup έκδοση του Defender είναι στα σκαριά.

Οι κατασκευαστές έχουν ήδη εντοπίσει πως η κατηγορία των pickups γνωρίζει άνθηση όχι μόνο στις Η.Π.Α. όπου αποτελεί μία… παραδοσιακή δύναμη αλλά και στην Ευρώπη. Έτσι, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο πλέον το λανσάρισμα “lifestyle” μοντέλων ή εκδόσεων που δεν καλύπτουν αναγκαστικά ή αποκλειστικά τις επαγγελματικές ανάγκες του αγοραστή και σε αυτές σκοπεύει να εντάξει η Land Rover μία pickup εκδοχή του νέου Defender.

Εξαρχής γνωρίζαμε ότι το Defender δεν θα είναι μονάχα ένα μοντέλο αλλά μία οικογένεια μοντέλων, όπως γνωρίζαμε ότι μία pickup έκδοση του είναι “τεχνικά εφικτή”. Τώρα όμως μαθαίνουμε από τον executive director of vehicle programmes της Jaguar-Land Rover, Nick Collins ότι “υπάρχει ζήτηση” που θεωρείται επαρκής για να δικαιολογήσει το επιπλέον κόστος της εξέλιξης της. Ο κος Collins επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν δομικοί περιορισμοί για ένα Defender pickup καθώς υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί το υπάρχον, monocoque πλαίσιο αλλά σταμάτησε ακριβώς πριν επιβεβαιώσει τα πλάνα για το λανσάρισμα του στην αγορά στο προσεχές μέλλον.

Αγγλικά μέσα πάντως συνεχίζουν να αναφέρουν ότι μία pickup εκδοχή του νέου Defender θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στην “110” έκδοση με το μακρύ μεταξόνιο και θα είναι διαθέσιμη όχι μόνο με διάφορους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου αλλά και σε διάφορα επίπεδα εξοπλισμού από το απόλυτα βασικό και μινιμαλιστικό γι’ αυτούς που δεν επιζητούν την πολυτέλεια που θα προσφέρεται στα ακριβότερα, έως τα premium στο πάνω άκρο. Για την ιστορία, περιμένουμε στην οικογένεια του Defender να προστεθεί εκτός από το pickup και μία έκδοση με ακόμα μακρύτερο μεταξόνιο (βλ. 130) και στο άλλο άκρο, ο “Βενιαμίν” που θα πάρει τη μορφή ενός πολύ πιο προσιτού και μικρότερου μοντέλου.

The post Η Land Rover υπαινίσσεται πως η pickup έκδοση του Defender είναι στα σκαριά. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τέλη κυκλοφορίας: Έτσι θα τα πληρώσεις σε δόσεις χωρίς πιστωτική

cars

Αυτό είναι το νέο Ford Bronco;

cars

Χρόνια πολλά Formula 1. Η κορωνίδα των motorsports γίνεται 70!

cars

Nissan Navara. Πλησιάζει η ανανέωσή του

cars

Διέρρευσε κιόλας η νέα Porsche Turbo S.

cars

Hyundai Bayon 1.2 MPi . Φρέσκο σε όλα του

cars

Η Opel στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλι 2023

cars

Η Peugeot στο WEC 2023

cars

Η Maserati MC20 ανεβάζει την θερμοκρασία με τις καμπύλες της.

cars