CARSNEWS
AUTONEWS

Η Lanzante γιορτάζει 25 χρόνια από τη νίκη της F1 στο Le Mans.

Πριν από 25 χρόνια, η McLaren κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη στον 24ωρο αγώνα του Le Mans. Ένα εντυπωσιακό κατόρθωμα για την F1 GTR που έγραψε ιστορία καθώς αυτή ήταν η πρώτη νίκη στον ιστορικό αγώνα για την McLaren και μάλιστα στην πρώτη της προσπάθεια! Τώρα, η Lanzante, μία από τις πιο σεβαστές αγωνιστικές ομάδες και βελτιωτικούς οίκους, αποφάσισε να γιορτάσει αυτή την επέτειο λανσάροντας στην αγορά 7 διαφορετικές ειδικές εκδόσεις, για 7 διαφορετικά μοντέλα της McLaren.

Κάθε μία από αυτές τις ειδικές εκδόσεις θα βαφτεί στο χαρακτηριστικό γκρι χρώμα της “Tokyo Ueno Clinic” που ήταν ο βασικός χορηγός στο νούμερο 59 που τερμάτισε στην πρώτη θέση το 1995 και θα εξοπλιστεί με τις επίσης χαρακτηριστικές πεντάκτινες ζάντες οι οποίες στην προκειμένη περίπτωση είναι κατασκευασμένες από ανθρακονήματα και μειώνουν τη μη-αναρτώμενη μάζα κατά 7 κιλά! Το πακέτο συμπληρώνει το διακριτικό “59” στα πλαϊνά του εκάστοτε οχήματος και το λογότυπο “LM25” στα μαρσπιέ.

Η Lanzante ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να αναβαθμίσει τα μηχανικά των ειδικών McLaren αλλά θα προσφέρει προστατευτικές κεραμικές επιστρώσεις σε χρυσό χρώμα ως φόρο τιμής στην εμβληματική F1. Τις αλλαγές ολοκληρώνουν τα νέα, ακόμα ελαφρύτερα καθίσματα που θα αντικαταστήσουν τα εργοστασιακά, τα πεντάλ και οι διακόπτες σε χρυσό χρώμα και οι κόκκινες-μπλε ζώνες ασφαλείας που θυμίζουν αυτές της νικήτριας F1 GTR. Προς το παρόν, γνωρίζουμε ότι οι 7 LM25 που θα κατασκευάσει η Lanzante θα βασίζονται σε ισάριθμα μοντέλα της McLaren: 600LT coupe και Spider, 765LT coupe και Spider, Senna και Senna GTR. Το έβδομο μοντέλο θα αποκαλυφθεί στο προσεχές μέλλον ενώ η Lanzante δήλωσε ότι η μετατροπή κοστίζει 144.000 λίρες Αγγλίας και για την ολοκλήρωση της απαιτούνται 3 μήνες.

The post Η Lanzante γιορτάζει 25 χρόνια από τη νίκη της F1 στο Le Mans. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δώρα Τσαμπάζη για Δημήτρη Παπανώτα: «Πολλά προβληματικά σημεία στη δήλωσή του, αλλά δεν θέλω να τα αναλύσω»

cars

Ford. Δωρεάν πολλές υπηρεσία για συνδεδεμένα οχήματα

cars

«Σβήνει» οριστικά ο 12κύλινδρος της Bentley

cars

KIA EV6. H επόμενη μέρα της KIA είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσα

cars

Νέο Peugeot 208 με νέους υβριδικούς κινητήρες και αυτονομία 400+ χιλιόμετρα στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση

cars

Νέα Brixton Glanville 250 X: H εξέλιξη

cars

Νέο Honda Civic Type R. Διαθέσιμο από 51500 Ευρώ

cars

Η Renntech εκτοξεύει την ιπποδύναμη της Mercedes-AMG A45 S στα 600 άλογα!

cars

Η νέα Bentley Flying Spur V8 εστιάζει στον οδηγό!

cars