CARSNEWS
AUTONEWS

Η Lexus μένει πιστή στα sports cars… αλλά εξηλεκτρισμένα!

Η Lexus μπορεί να ξεκίνησε μόλις στον μακρύ δρόμο του εξηλεκτρισμού αλλά έχει σημασία το γεγονός ότι μένει πιστή στις αρχές της. Τα επόμενα χρόνια θα παρουσιάσει τουλάχιστον 10 εξηλεκτρισμένα μοντέλα (με υβριδικά, plug-in υβριδικά ή αμιγώς ηλεκτρικά κινητήρια σύνολα) αλλά δεν ξεχνά τον σημαντικό ρόλο που παίζει σε αυτή τη ζωή το συναίσθημα. Καλά τα νούμερα, οι μειωμένες εκπομπές ρύπων και η πολυτέλεια αλλά χρειάζεται και λίγη ένταση. Γι’ αυτό δηλώνει ότι μένει πιστή στα sports cars και ότι πρώτο της στη νέα εποχή θα έρθει γύρω στο 2025… φυσικά εξηλεκτρισμένο!

Ευτυχώς ή δυστυχώς, προτεραιότητα έχουν τα SUVs αφού το μερίδιο τους στην αγορά είναι συντριπτικά μεγαλύτερο από αυτό των εξωτικών sports cars αλλά και αυτά έχουν την θέση τους στον προγραμματισμό της ιαπωνικής μάρκας, όπως αποκάλυψε ο επικεφαλής brand management της, Hiroo Togashi.

Ένας τομέας στον οποίο μπορούμε να βρεθούμε στο μέλλον είναι αυτός των sports cars. Δεν μπορώ να αναφέρω λεπτομέρειες αλλά γύρω στο 2025 θα δουλεύουμε πάνω σε ένα τέτοιο μοντέλο για το μέλλον.

Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ιάπωνας. Προς το παρόν, εστιάζει σε μοντέλα που θα αυξήσουν τον όγκο παραγωγής και τα περιθώρια κέρδους της, ενσωματώνοντας νέες τεχνολογίες. Δύο τομείς που καλύπτει σχεδόν απόλυτα το LF-Z concept που παρουσιάστηκε προ ημερών, με το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης Direct4 και το εντυπωσιακό σχήμα του.

The post Η Lexus μένει πιστή στα sports cars… αλλά εξηλεκτρισμένα! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τριήμερο ποιοτικών μεταχειρισμένων BMW στην Παπαδόπουλος AE

cars

Seat Tarraco FR PHEV. Σπορ και αποδοτικό

cars

Νέο Kia Sportage. Προκαλεί αίσθηση!

cars

Κάλυμνος: Μια συναρπαστική εμπειρία στη «Μέκκα» της αναρρίχησης

cars

Lamborghini SCV12. Το υπερόπλο της Squadra Corse για την πίστα!

cars

Jaguar Vision Gran Turismo SV Concept. Μία εντυπωσιακή “γάτα” για τον ψηφιακό κόσμο!

cars

Το Hyundai i30 N ανανεώνεται και προσφέρει και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη!

cars

Πώς θα είναι το πρώτο SUV της Ferrari;

cars

Pole to Pole: Ξεκίνησε η επική αποστολή για το ηλεκτρικό Ariya

cars