CARSNEWS
NEW MODELS

Η Mansory Cabrera είναι μια “πειραγμένη” Lambo που κάνει το 0-100 km/h σε 2 sec (video)

H Mansory μοιάζει σα να βρίσκεται σε περίοδο οργασμού αφού τελευταία αποκαλύπτει συνεχώς νέα πρότζεκτ με πιο πρόσφατο αυτό της Lamborghini Aventador SVJ. Η οποία αποκαλείται ως Cabrera και θα περιοριστεί σε μόλις 3 αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο αναδεικνύοντας με το καλημέρα την συλλεκτικότητα αλλά και την εξωτική τιμή αυτού του hypercar.

Μάλιστα η Cabrera είναι μια από τις πολλές ειδικές εκδόσεις που ετοιμάζει η Mansory για να γιορτάσει τα 30 χρόνια λειτουργίας της. Η ονομασία (Cabrera) προέρχεται από ένα ισπανικό ταύρο αρένας και όπως μπορείτε να δείτε τα πάντα είναι υπερθεματισμένα. Από τα σπόιλερ και τους νέους προφυλακτήρες έως τον τεράστιο πίσω διαχύτη, τις τετραπλές μπούκες και τη νέα φτερούγα.

Φυσικά και εδώ τα πάντα είναι μελετημένα για την βέλτιστη αεροδυναμική ενώ τα έξτρα βοηθήματα και τα πλευρικά πρόσθετα αυξάνουν το πλάτος κατά 40 mm. Οι ζάντες είναι σφυρήλατες με μπροστά 20άρες και Pirelli P Zero νούμερο 255/30 και πίσω 21άρες με λάστιχα 355/25. Στο εσωτερικό υπάρχουν και εκεί πολλές αλλαγές αφού η Mansory δεν έχει αφήσει σημείο της SVJ που να μην έχει επέμβει.

Ακόμη και ο ατμοσφαιρικός V12 των 6,5 lt έχει ανέβει από τα 770 PS στους 910 PS με αύξηση και της ροπής από τα 720 Nm στα 780 Nm. Έτσι, το 0-100 km/h είναι καλύτερο κατά 0,2 sec (στα 2,6) και η τελική μεγαλύτερη κατά 5 km/h (στα 355 km/h).  Όσο για την τιμή, αφήστε το καλύτερα…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέα ταινία για το Le mans! (βίντεο)

cars

VW Polo καταστρέφεται δευτερόλεπτα μετά την παραλαβή του

cars

Ντριφτάροντας με το ηλεκτροκίνητο Rivian RT1 (Video)

cars

Η Amazon αγοράζει τα ρομποταξί της Zoox

cars

Αναβλήθηκε η δημιουργία της ηλεκτροκίνητης Aston Martin

cars

Το υπερφυσικό Ford Raptor ντύνεται στα χρώματα του πολέμου

cars

Ρεκόρ ταχύτητας από την ηλεκτροκίνητη Corvette GXE (Video)

cars

Αυτή η Ferrari σε πάει παντού!

cars

Ενοχλημένος ο Hamilton με τη Formula 1

cars