CARSNEWS
AUTONEWS

Η Manthey Racing κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα στην 911 GT3 RS.

Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και όταν το “καλό” είναι μία Porsche 911 GT3 RS, τότε μπορείς να φανταστείς πώς θα είναι το… καλύτερο. Ευτυχώς, υπάρχει η Manthey Racing που εγγυάται για το τελικό αποτέλεσμα έχοντας μία μακρόχρονη συνεργασία με την Porsche σε αγωνιστικό επίπεδο και μία πιο πρόσφατη σε επίπεδο αυτοκινήτων παραγωγής. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η Manthey Racing είναι πίσω από την 911 GT2 RS MR που είναι ακόμα το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στην διαβόητη πίστα του Nurburgring. Τώρα, η πασίγνωστη γερμανική εταιρία κάνει τα… μαγικά της στην 911 GT3 RS δημιουργώντας ένα ακόμα καλύτερο αυτοκίνητο για όποιον είναι αποφασισμένος να εξερευνήσει τα όρια του στην πίστα.

Καταρχάς, η Manthey Racing εξοπλίζει την GT3 RS με ένα σετ ρυθμιζόμενα coilovers της JW και εγκαθιστά αναβαθμισμένα σωληνάκια και τακάκια ούτως ώστε το σύστημα πέδησης να αντέχει ακόμα περισσότερο την καταπόνηση. Όσον αφορά στην αεροδυναμική, η πίσω αεροτομή αποκτά νέες βάσεις και νέα endplates ενώ λειτουργεί συνδυαστικά με ένα νέο “gurney-flap” στο τελείωμα του… καπό! Επιπλέον, στον εμπρός προφυλακτήρα παρατηρούμε τα ολοκαίνουρια πτερύγια ενώ αν το επιθυμούν οι πελάτες, προσφέρεται και ένα σετ ζαντών κράματος μαγνησίου, με τις πίσω ναι είναι διαθέσιμες και με ανθρακονημάτινα καλύμματα που βελτιώνουν την ροή του αέρα.

Το μόνο που δεν βελτιώθηκε είναι ο κινητήρας της 911 GT3 RS. Έτσι, οι τυχεροί ιδιοκτήτες της 911 GT3 RS MR θα απολαμβάνουν τις βελτιώσεις της Manthey Racing με τον γνώριμο επίπεδο, εξακύλινδρο βενζινοκινητήρα των 4,0 λίτρων και των 512 ίππων και 469 Nm ροπής να ουρλιάζει πίσω από τα κεφάλια τους. Το μόνο που δεν γνωρίζουμε προς το παρόν, είναι πόσο ταχύτερη είναι η δημιουργία της MR σε σύγκριση με την standard 911 GT3 RS που ούτως ή άλλως έχει “γράψει” έναν ταχύτατο χρόνο στο ‘Ring.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέα σχεδίαση για την Ετικέτα Ελαστικού Ε.Ε.

cars

Το νέο Dacia Duster είναι στιβαρό και με σύγχρονα κινητήρια συστήματα

cars

Nissan.  2.300 ηλεκτρικά ταξί  στην Κίνα  

cars

Skoda Enyaq iV. Αποκαλύφθηκε

cars

Geely Vision Starburst Concept. Εντυπωσιακό tour de force.

cars

Stellantis: Όλες οι μάρκες θα έχουν την ευκαιρία τους!

cars

Η Nissan “τελειώνει” το Navara στην Ευρώπη!

cars

Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: Είναι πολύ σέξι με την ποδιά του φαρμακοποιού

cars

Φουσκωμένα πανιά στους ωκεανούς!

cars