CARSNEWS
AUTONEWS

Η Maserati είναι τόσο προκλητική όσο πρέπει για την MC20!

Τέρμα οι καθωσπρεπισμοί. Τέρμα το “political correctness”. Υπήρχε μία εποχή που οι κατασκευαστές είχαν θάρρος και θράσος και η Maserati φαίνεται πως επιστρέφει, έστω και για λίγο, σε εκείνη την εποχή με τις πρώτες επίσημες, αν και πάρα πολύ θολές, φωτογραφίες της MC20. Με πολύ απλά λόγια, η εταιρία επιδεικνύει την “ιταλικότητα” και την προκλητικότητα της κάνοντας μία μικρή περιοδεία σε διάσημα μνημεία της Ιταλίας και το γεγονός ότι ξεκίνησε από το “L.O.V.E.” του Maurizio Cattelan, στην Piazza Affari του Μιλάνο!

Ναι, η Maserati σηκώνει το μεσαίο δάχτυλο και δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να είναι ο αποδέκτης του μηνύματος. Πάντως το γλυπτό είναι στρατηγικά τοποθετημένο στην πλατεία που φιλοξενεί το χρηματιστήριο της Ιταλίας και το αρκτικόλεξο σημαίνει “Liberta, Odio, Vendetta, Eternita” ή στα ελληνικά, ελευθερία, μίσος, εκδίκηση, αιωνιότητα. Αν παρατηρήσεις, μάλιστα, το γλυπτό θα δεις ότι τα υπόλοιπα δάχτυλα είναι κομμένα. Μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή για την προώθηση του πολυαναμενόμενου sports car της Maserati. Φυσικά, αυτή είναι η πρώτη στάση στην περιοδεία της Maserati και κάτι μου λέει ότι μέχρι τον ερχόμενο Μάιο, οπότε και είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση του μοντέλου, θα δούμε κι άλλες εικόνες σε άλλες διάσημες τοποθεσίες.

Όσο για το αυτοκίνητο, δεν θα επαναλάβουμε αυτά που ήδη γνωρίζουμε καθώς θα ασχοληθούμε στο προσεχές μέλλον και πάλι με αυτό. Αν μη τι άλλου, η Maserati πρωτοτυπεί και ελπίζουμε πως η MC20 θα είναι αντάξια του ονόματος και του σήματος της εμβληματικής ιταλικής μάρκας.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Νέο  Hyundai Kona Hybrid 1.6 141ps 6-DCT. Και με καλό επιτόκιο  

cars

Ισραηλινά στρατεύματα «περικύκλωσαν το συγκρότημα του νοσοκομείου Νάσερ» στην πόλη Χαν Γιούνις στη Γάζα

cars

BMW 2 Series Gran Coupe. Με την Mercedes CLA στο στόχαστρο!

cars

Τον Απρίλιο θα αποκαλυφθεί το πρώτο ηλεκτρικό της Toyota.

cars

1ο Formula Student Festival: Οι νέοι της Ελλάδας δίνουν ελπίδα για το μέλλον της χώρας

cars

«Φεγγάρι του Σκουληκιού»: Σήμερα η Πανσέληνος Μαρτίου

cars

Volkswagen Golf. To κορυφαίο, εμπορικά, μοντέλο στην Ευρώπη το 2020

cars

Όταν ο Βασιλιάς Κάρολος επισκέφτηκε το εργοστάσιο της Nissan

cars

Ο καιρός σήμερα 28/3/2024

cars