CARSNEWS
NEW MODELS

Η McLaren 620R είναι ένα αγωνιστικό… δρόμου!

Την βάση για την 620R αποτέλεσε η αγωνιστική McLaren GT4 και με τις σωστές αναβαθμίσεις το νέο μέλος της Sports Series έχει άδεια κυκλοφορίας για τους δρόμους. Θα κατασκευαστούν μόλις 350 αυτοκίνητα με το καθένα να τιμάται στην Βρετανία από 250.000 στερλίνες (μαζί με τους φόρους).

Για όσους αγοράσουν την 620R στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ στην τιμή συμπεριλαμβάνεται πακέτο η εμπειρία μίας «Pure McLaren Track Day», όπως την αποκαλούν οι Βρετανοί. Αρκετή ώστε να μυηθεί ο νέος πελάτης στην ισχυρότερη McLaren Sports Series που αποδίδει 620 PS και 620 Nm από τον γνωστό twin-turbo V8 των 3,8 lt.

Ανάμεσα στις πολλές βελτιώσεις και στα highlights περιλαμβάνεται η απόδοση 185 kg κάθετου αεροδυναμικού φορτίου στην ταχύτητα των 250 km/h, ενώ προαιρετικά και αποκλειστικά για την πίστα υπάρχουν διαθέσιμα σλικ Pirelli P Zero Trofeo R.

Επίσης, υπάρχουν κεραμικά δισκόφρενα, μονομπούλονες ζάντες, ειδική χαλύβδινη εξάτμιση, χαμηλωμένη ανάρτηση με ρυθμιζόμενα αμορτισέρ κ.α. Στο εσωτερικό τα καθίσματα είναι κάρμπον, ενώ για το αμάξωμα υπάρχουν τρεις χρωματικές επιλογές (McLaren Orange, Silica White και Onyx Black).

Related Articles

Πρώτη Δοκιμή στην Ελλάδα για το νέο Volkswagen Golf

cars

Video: Burn out από Ρώσο ημίθεο πάνω σε πλατφόρμα οδικής βοήθειας

cars

Νέες, μειωμένες τιμές για την Skoda Octavia στην Ελλάδα

cars

Rendezvous με τη Ferrari SF90 Stradale στους δρόμους του Μονακό (βίντεο)

cars

Με τον Stirling Moss στο Mille Miglia (Video)

cars

Ares S Project: To alter ego της Corvette C8

cars

Οργανωτικές αλλαγές στην Volkswagen Greece

cars

Audi Q9: To νέο μέγεθος της πολυτέλειας

cars

Νέο Audi Α2 (2021): Όλες οι αλλαγές, πότε έρχεται στην Ελλάδα

cars