CARSNEWS
NEW MODELS

Η Mercedes ετοιμάζει επίθεση με 32 νέα μοντέλα!

Η γερμανική εταιρία μπορεί να άφησε με χασούρα την περσινή χρονιά και να έρχονται περικοπές σε διάφορα πεδία (μέχρι και για αποχώρηση από την Formula 1 ακούγεται). Ωστόσο, αυτό που δεν θα δούμε δεν θα είναι περικοπές στα νέα μοντέλα αφού μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα δούμε 32 νέα!

Του χρόνου θα παρουσιαστεί η νέα C-Class για να αντιμετωπίσει την BMW 3. Επίσης έπονται και οι νέες S-Class και SL. Η τελευταία θα επιστρέψει στις ρίζες της με μαλακή οροφή (αντί για μεταλλική), για πρώτη φορά μετά από περίπου δύο δεκαετίες.

Με τα σήματα της Mercedes-AMG θα δούμε την τετράθυρη ναυαρχίδα GT Coupe που θα αποδίδει πάνω από 800 άλογα στην υβριδική της έκδοση, ενώ θα υπάρχει και GT Black.

Κάπου μέσα στη χρονιά θα είναι έτοιμη και η σούπερ One δίνοντας τέλος στην αναμονή όσων έχουν δώσει εδώ και καιρό την προκαταβολή για να αποκτήσουν το γερμανικό hypercar με καρδιά από το μονοθέσιο της F1.

Μέσα στη χρονιά θα προστεθούν τα αναβαθμισμένα ηλεκτρικά Smart ενώ έως το 2022 θα δούμε και ένα νέο ηλεκτρικό SUV που το θέλει και η Geely (θα κατασκευάζεται στην Κίνα).

Φέτος θα λανσαριστεί και η GLA πάνω στην οποία θα δούμε την πλήρως ηλεκτρική EQA που θα αντιμετωπίσει το VW ID.3. Αργότερα θα δούμε ακόμη τέσσερα μοντέλα της ηλεκτρικής σειράς (τα EQB, EQC, EQE, EQS).

Φυσικά θα δούμε και πολλές υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις της σειράς EQ Power. Στην Γενεύη θα παρουσιαστούν οι αντίστοιχες εκδόσεις της CLA, GLA (με το σύστημα των Α250e και B250e, με ηλεκτρική αυτονομία για περίπου 60 km) και της φρεσκαρισμένης E-Class. Μέχρι το τέλος του έτους η Mercedes θα έχει πάνω από 20 PHEV μοντέλα. Αυτά και άλλα πολλά…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δοκιμάζουμε το πολυδιάστατο ΚΙΑ XCeed των 140 ίππων (video)

cars

Δοκιμάζουμε το πληθωρικό Volkswagen Tiguan 2.0 BiTDI SCR 240 PS, 4MOTION, DSG 7

cars

Η Porsche εξετάζει ως διάδοχο της 928 μία Panamera Coupe;

cars

H Ferrari χάνει τα σχεδιαστικά δικαιώματα της 250 GTO!

cars

H MC20 είναι το νέο super sports car της Maserati με DNA από τη Ferrari Enzo (Video)

cars

Πόσο θα πληρώνατε για αυτή τη σκουριασμένη Aston Martin;

cars

Για η Tesla προχώρησε σε μήνυση κατά της Καλιφόρνια;

cars

Η Porsche 911 δεν πρόκειται να έχει ποτέ ξανά ατμοσφαιρικό κινητήρα

cars

Η Lancia Ypsilon ζει… ανάμεσά μας, είναι υβριδική και “λουσάτη”

cars