CARSNEWS
NEW MODELS

Η Mercedes ετοιμάζει μακριά έκδοση της X-Class

Η X-Class μπορεί να μην έχει αποδειχθεί η εμπορική επιτυχία που ενδεχόμενα περίμενε η Mercedes αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η γερμανική εταιρεία δεν θα επιμείνει στη συγκεκριμένη κατηγορία. Έτσι λοιπόν εξελίσσει μια καινούργια έκδοση του pick up της, η οποία από ότι φαίνεται από κατασκοπευτικές φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο βρίσκεται στην τελική φάση.

Κι αυτό γιατί το καμουφλάζ είναι πλέον ελάχιστο, ενώ η ειδοποιός της διαφορά σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο και βέβαια ο λόγος ύπαρξής της είναι η επιμηκυμένη καρότσα της. Η οποία θα προσφέρει μεγαλύτερη πρακτικότητα, που παίζει το ρόλο της όταν πρόκειται για επαγγελματική χρήση.

Η επιμηκυμένη έκδοση είναι βέβαιο πως θα συνδυάζεται, σε ότι αφορά τους κινητήρες, με τα κορυφαία σύνολα της γκάμας. Ο ένας είναι ο diesel V6 των 3.000 cc ο οποίος αποδίδει 258 PS και 550 Nm και συνδυάζεται στάνταρ τόσο με το αυτόματο κιβώτιο των 7 σχέσεων όσο και με την τετρακίνηση, ενώ ο άλλος είναι ο τετρακύλινδρος 2,3 lt με 190 PS.

Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις η επιμήκυνση συνδυάζεται και με κάποιες αλλαγές στην ανάρτηση, τουλάχιστον την πίσω και κατά πάσα πιθανότητα η X-Class δεν θα αποτελέσει την εξαίρεση. Η πρεμιέρα της επιμηκυμένης S-Class αναμένεται να γίνει το Μάρτιο στην έκθεση της Γενεύης.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

F1 quiz: Πόσα γνωρίζετε για τη Formula 1;

cars

Μεγαλωμένος με… γαλλικά και πιάνο! (video)

cars

Η Lamborghini Urus ξεπέρασε τα 10.000 αυτοκίνητα!

cars

Η Πλατεία Ομονοίας και το «τερατόμορφον σχέδιον»

cars

Οι Ρώσοι έχουν ήδη 700 ενδιαφερόμενους για το ανοιχτό Aurus Senat των 600 PS!

cars

Το νέο SUV της Geely «φιλτράρει» και τον κορονοϊό

cars

Αποκλειστικό: Επισκεπτόμαστε το μουσείο της Fiat “FCA Heritage”

cars

Τι θα λέγατε αν το Toyota RAV4 σας έμοιαζε με Lamborghini Urus;

cars

Επίσημα η Mercedes-AMG GLA 45 με έως 421 άλογα!

cars