CARSNEWS
AUTONEWS

Η Mercedes S-Class “έπιασε” το ορόσημο των 500.000 αυτοκινήτων!

Η τρέχουσα γενιά της Mercedes-Benz S-Class κυκλοφορεί στην αγορά από το 2013 και ενώ η γερμανική εταιρία ετοιμάζει τον αντικαταστάτη της, η επιτυχία της σφραγίζεται και επίσημα με την ανακοίνωση για την κατασκευή 500.000 αυτοκινήτων στο εργοστάσιο στο Sindelfingen. Μοιάζει απίστευτο ότι ένα μοντέλο σαν την S-Class είναι ικανό να πουλήσει 500.000 αυτοκίνητα σε αυτό το χρονικό διάστημα αλλά είναι αλήθεια.

Σε κάθε μία από αυτές τις 500.000 S-Class υπάρχει ένα μεγάλο κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή της ομάδας στο Sindelfingen. Η πολυετής εμπειρία και η τεχνογνωσία των εργαζομένων μας έχουν συνεισφέρει ουσιαστικά σε αυτή την επιτυχία. Ως το εργοστάσιο της Mercedes-Benz στο Sindelfingen, είμαστε πολύ περήφανοι για το γεγονός ότι είμαστε στο επίκεντρο της απόδοσης για την κατηγορία των premium και πολυτελών οχημάτων.

Δήλωσε ο επικεφαλής παραγωγής του εργοστασίου, Michael Bauer. Να σημειώσουμε ότι το συγκεκριμένο εργοστάσιο είναι το μοναδικό υπεύθυνο παγκοσμίως για την συναρμολόγηση της S-Class παρά το ότι η μεγαλύτερη αγορά για το συγκεκριμένο μοντέλο είναι η Κίνα – με τις πωλήσεις εκεί να αναπαριστούν το 30% περίπου επί των συνολικών. Η παραγωγή στο Sindelfingen δε, περιλαμβάνει ψηφιακές τεχνολογίες που το καθιστούν σχεδόν πλήρως “paperless” ενώ και το μέλλον του εργοστασίου προδιαγράφεται λαμπρό με την Mercedes να προγραμματίζει την συναρμολόγηση μοντέλων της “EQ” οικογένειας εκεί.

Related Articles

Παύλος Μαρινάκης για Στέφανο Κασσελάκη: Πέρασε σε άλλη «πίστα» και έγινε συνειδητός υπονομευτής του Πολιτεύματος

cars

Έφτασε στο λιμάνι της Γάζας το πλοίο «Open Arms» που απέπλευσε από την Κύπρο

cars

Continental. Συμπλήρωσε 150 χρόνια ζωής

cars

Χωρίς προβλήματα η επιστροφή των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

cars

Volvo. Αποκαλύπτει το σχέδιο της για το περιβάλλον

cars

Opel Insignia GSi. Παρουσιάστηκε

cars

Η Renault καταργεί την πλειοψηφία των πετρελαιοκινητήρων της.

cars

Bentley. Εστιασμένη στο μέτρο και στη μέτρηση της τελειότητας

cars

Η Mercedes ετοιμάζει την EQE για τον Σεπτέμβριο.

cars