CARSNEWS
AUTONEWS

Η Mini επιβεβαίωσε το ηλεκτρικό και σκληροπυρηνικό, JCW GPE.

Περιμέναμε ότι η Mini θα συνδυάσει δύο κατηγορίες για τις οποίες διατηρεί βλέψεις και τώρα έχουμε την επίσημη επιβεβαίωση ότι δουλεύει ώστε να φέρει ένα καυτό ηλεκτρικό μοντέλο στην παραγωγή. Ο λόγος για το John Cooper Works GPE που όπως καταλαβαίνεις και από το όνομα αποτελεί ένα κράμα του πρόσφατου Mini JCW και του Mini Electric με ότι αυτό συνεπάγεται.

Δουλεύουμε σκληρά πάνω στην εξέλιξη concepts για τα John Cooper Works μοντέλα με ηλεκτρική κίνηση. Εν τω μεταξύ, τα John Cooper Works μοντέλα με συμβατικούς κινητήρες εσωτερικής καύσης θα συνεχίσουν να παίζουν σημαντικό ρόλο στην ικανοποίηση των απαιτήσεων και των επιθυμιών των οπαδών μας ανά τον κόσμο.

Δήλωσε ο επικεφαλής της αγγλικής μάρκας, Bernd Korber, γενικά για την στρατηγική της Mini στο μέλλον. Για το “GPE” συγκεκριμένα, δεν έχουμε πολλές πληροφορίες καθώς απ’ ότι καταλαβαίνουμε, απέχει αρκετό καιρό ακόμα από το να χαρακτηριστεί έτοιμο για την παραγωγή. Μπορούμε να υποθέσουμε με σχετική ασφάλεια όμως, ότι θα διαθέτει το εντυπωσιακό παρουσιαστικό του JCW GP, πιθανώς με μερικούς λιγότερους αεραγωγούς λόγω την μειωμένης ανάγκης για ψύξη του ηλεκτρικού κινητήριου συνόλου, και ότι θα προσφέρει ανάλογες συγκινήσεις με το… στοχευμένο στήσιμο και τις επιδόσεις που αν μη τι άλλου, θα είναι συγκρίσιμες με αυτές του βενζινοκίνητου JCW GP.

The post Η Mini επιβεβαίωσε το ηλεκτρικό και σκληροπυρηνικό, JCW GPE. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Nissan e.dams. Επιστρέφει δριμύτερη μαζί με τους πιλότους της

cars

O 3D πίνακας οργάνων της Continental στο Genesis GV80.

cars

Ο γυναικοκτόνος στους Αγίους Αναργύρους «παίρνει μόνο αντιβίωση, είναι καλά» – Έως και 24 άτομα τον φρουρούν

Bury

Jeep Wrangler. Γυρίζει τον κόσμο

cars

Mercedes-AMG EQE. Ηλεκτρικό super-sedan με έως 687 ίππους!

cars

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την Giulia GTA!

cars

Mini John Cooper Works 1to6 Edition: Πρεμιέρα στο Goodwood Festival of Speed 2023

cars

Ο Κώστας Κόκλας επισκέφθηκε τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στο νοσοκομείο

cars

Στην Μ.Κ. εποχή. Θα οδηγάμε λιγότερο ή περισσότερο;

cars