CARSNEWS
AUTONEWS

Η Mitsubishi ανανεώνει ξανά το Mirage/Space Star!

Η τρέχουσα, 6η γενιά του Mitsubishi Mirage (Space Star στην χώρα μας) κυκλοφορεί ήδη 8 χρόνια στην αγορά και πριν από 4 χρόνια, έκανε την πρώτη του επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό για μία μικρή “ανανέωση”. Τώρα, η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε το δεύτερο facelift του μικρού μοντέλου ώστε να του δώσει μία μικρή ανάσα για να συνεχίσει την εμπορική του πορεία.

Το facelift είναι μέτριας έκτασης και περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω καθώς και μία τροποποιημένη εκδοχή της “Dynamic Shield” μάσκας που συγχρονίζει το Space Star με τα μεγαλύτερα μοντέλα της φίρμας όπως το Triton. Η Mitsubishi εξοπλίζει το ανανεωμένο Space Star με νέες ζάντες ελαφρού κράματος και προσθέτει δύο νέα χρώματα στην διαθέσιμη παλέτα (Sand Yellow και White Diamond) ενώ ανάλογες είναι και οι αλλαγές στην καμπίνα.

Εκεί, εκτός από τα νέα υλικά για τις επενδύσεις των καθισμάτων, η ιαπωνική φίρμα τοποθέτησε ένα νέο, Smartphone Display Audi σύστημα που έρχεται με μία οθόνη 7 ιντσών και προσφέρει συνδεσιμότητα τόσο με το Apple CarPlay όσο και με το Android Auto. Μηχανικά δε, το νέο Space Star δεν έχει να δηλώσει κάποια διαφορά σε σύγκριση με το μοντέλο που αντικαθιστά καθώς ο μοναδικός κινητήρας κάτω από το καπό είναι ο ατμοσφαιρικός 1200άρης που συνδυάζεται είτε με ένα 5-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο είτε με ένα διαρκώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).

Related Articles

Το δεύτερο μοντέλο της Bugatti θα είναι ηλεκτρικό και… καθημερινό!

cars

Renault: Νέος επικεφαλής ο Luca de Meo.

cars

Honda: 70 χρόνια και 400 εκατομμύρια μοτοσυκλέτες μετά, συνεχίζει ακάθεκτη!

cars

Η Lancia Ypsilon ζει ακόμα και ασπάζεται τον εξηλεκτρισμό!

cars

Hyundai Tucson 1.6 Turbo 48V Hybrid 180 PS. Aπτή απόδειξη υψηλών δυνατοτήτων

cars

Skoda Kodiaq. Σημαντικά ανανεωμένο

cars

Η McLaren στην εποχή του εξηλεκτρισμού!

cars

Hyundai. Είναι πάντα…της μόδας!

cars

Οι 13 προτάσεις για την επαγγελματική κατάρτιση στη βιομηχανία

Bury