CARSNEWS
AUTONEWS

Η Mugen αγριεύει το χαριτωμένο Honda S660.

Τα kei cars είναι ότι πιο… ιαπωνικό διαθέτει η Ιαπωνία. Ένας τύπος αυτοκινήτου που γεννήθηκε από την αναγκαιότητα αλλά έρχεται σε τόσο πολλά σχέδια και χρώματα που αποκτά την δική του υπόσταση και μία ξεχωριστή θέση στην αγορά και στην καρδιά των πελατών. Τα kei cars είναι τόσο σημαντικά για την Ιαπωνία που ακόμα και οι βελτιωτικοί οίκοι ασχολούνται με αυτά και το αποτέλεσμα μπορεί να είναι τόσο χαριτωμένο όσο και άγριο, όπως μας δείχνει η Mugen με την σειρά aftermarket εξαρτημάτων που λανσάρει για το Honda S660.

Από σήμερα κιόλας, ο διάσημος βελτιωτικός οίκος προσφέρει στην Ιαπωνία μία σειρά αναβαθμίσεων τόσο αισθητικής όσο και μηχανικής φύσης για το ανανεωμένο S660. Αναβαθμίσεις που παίρνουν την μορφή νέων προφυλακτήρων εμπρός και πίσω, νέων και φαρδύτερων μαρσπιέ και νέων “FR8” σφυρήλατων ζαντών ελαφρού κράματος 15 ιντσών με ελαστικά 165/55 για τους εμπρός  τροχούς και 16 ιντσών με ελαστικά 195/45 για τους πίσω. Το πακέτο συμπληρώνουν τα Performance Dampers αμορτισέρ της Yamaha που υπόσχονται βελτιωμένη οδική συμπεριφορά και ποιότητα κύλισης. Όλα αυτά κοστίζουν περί τα 583.000 yen ή γύρω στα €4.600 με την τρέχουσα ισοτιμία και οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να τα προμηθευτούν είτε μέσα από τα καταστήματα της ίδιας της Mugen είτε μέσω των αντιπροσωπειών της Honda.

Η εν λόγω σειρά όμως είναι μονάχα η αρχή για την Mugen καθώς η εταιρία ανακοίνωσε ότι στο προσεχές μέλλον θα προσθέσει στην γκάμα περισσότερα custom κομμάτια όπως ανθρανημάτινες γρίλιες, αεροτομές, καπό, διαφορετικές εξατμίσεις κ.ά.

The post Η Mugen αγριεύει το χαριτωμένο Honda S660. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Tempora mutantur… Το 2025 η πρώτη ηλεκτρική Ferrari.

cars

Volkswagen ID.7 GTX – Οι πρώτες εικόνες της τετρακίνητης λιμουζίνας μεγάλων αποστάσεων

cars

Fiat 500 Hybrid. Ήρθε

cars

Volvo XC40 T3 Auto R Design. Άνετο και απολαυστικό

cars

Το Subaru Forester και με turbo κινητήρα 1,8 λίτρων!

cars

Peugeot 9×8 Hypercar. Για το Le Mans με καινοτομίες!

cars

Ένα ακόμη βήμα από τις ΗΠΑ προς την απαγόρευση του TikTok

cars

Είσαι έτοιμος για τη νέα M3; Η BMW είναι!

cars

Διέρρευσε η νέα Mercedes-Benz C-Class.

cars